Je hoeft het niet alleen te doen!

Ik help je graag om marketing in te zetten die voor je werkt!

Huisdiermarketing Bootcamp

€47,00

€22,00

excl. btw

(After-vakantie-)Dipje? Weet je even niet waar je moet beginnen? Heb je veel ideeën, maar lukt het even niet om ze uit te werken? Doe dan mee met deze 7-daagse training op Instagram!

Tussen 4 en 10 september haal ik je uit jouw dip en knal jij als een raket weer door om meer huisdieren en huisdiereigenaren te helpen!

Wat je krijgt:

Replay van Masterclass 'Zichtbaar worden voor baasjes'

€47,00

€33,00

excl. btw

Zelf online zichtbaar zijn kan best spannend zijn! Het is de reden waarom veel ondernemers in de huisdierenbranche gebruik maken van hun viervoetige klanten of producten als beeldmateriaal op social media en hun website. Maar is dat nou wel zo slim?! Trek je daarmee klanten aan waar jij energie van krijgt?! Die met liefde jouw prijs betalen?!

In mijn masterclass ‘Zichtbaar worden voor baasjes’ behandel ik de vijf meestgestelde vragen aan mij als marketeer in de huisdierenbranche. We duiken de marketingdiepte in én ik geef je een aantal supertips waardoor online zichtbaar worden ineens heel erg leuk wordt!

Wat je krijgt:

Webinar

'De waarde van ideale klanten in de huisdierenbranche'

€7,00

excl. btw

Ben je aan het bouwen aan jouw huisdierbedrijf, maar… komen de volgende gedachten regelmatig in je op:

“Ik doe maar wat…”

“Nooit tijd, geen geld…”

“Ik heb te weinig klanten!”

Dan is het tijd om jouw marketing onder de loep te nemen. Ik weet namelijk zeker dat er ook voor jou heel veel mogelijkheden zijn, maar dat je nog net niet de juiste puzzelstukjes in elkaar hebt geklikt die passen bij jou en jouw bedrijf! Door je specifiek te gaan richten op ‘jouw ideale klant’ ga je andere stappen zetten en daarmee ook de juiste huisdiereigenaren aanspreken die passen bij jou en jouw bedrijf. Denk je nu: Hoe dan?! Ontdek ‘De waarde van ideale klanten in de huisdierenbranche’ door deel te nemen aan dit webinar op 16 februari of bekijk de opname.

De opname van dit webinar is beschikbaar van 16 t/m 18 februari 2024!

Na dit webinar:

Huisdierondernemer Mastermind

€44,90

excl. btw
Trimsters, hondentrainers, diertherapeuten, gedragsdeskundigen, webshopeigenaren, uitlaatservices… het zijn allemaal welzijnsgedreven zelfstandig ondernemers die de klantgroep ‘baasjes’ met elkaar delen!
 
Zo fijn om elkaar als mede-ondernemers vooruit te helpen. Je weet tenslotte in welk schuitje een ander zit!
Wat je krijgt:

Huisdierondernemer Livedag

€219,00

excl. btw
Trimsters, hondentrainers, diertherapeuten, gedragsdeskundigen, webshopeigenaren, uitlaatservices… het zijn allemaal welzijnsgedreven zelfstandig ondernemers die de klantgroep ‘baasjes’ met elkaar delen!
 

Leer ze kennen, werk ondertussen AAN je bedrijf, laat je helpen door mij (Sandra, strategisch marketingcoach) én andere ondernemers en loop aan het einde van de middag de locatie uit mét een geweldig plan om van meer huisdiereigenaren klant te maken waardoor het huisdierenwelzijn stijgt!

Wat je krijgt:

Strategische Sparringsessie

€229,00

excl. btw

Je wilt een mooie nieuwe stap gaan maken met jouw bedrijf. Je wilt bijvoorbeeld een bepaalde doelgroep helpen met jouw nieuwe aanbod. Of doelen stellen waardoor jouw bedrijf weer verder groeit! Supergaaf! Al komt er bij zo’n nieuwe stap vaak meer kijken dan van te voren lijkt.

Hoe pak je het aan? Wat wordt je marketing- en communicatieplan? Wie horen er thuis in de (nieuwe) doelgroep? Wat communiceer je naar deze doelgroep? Welk medium gebruik je om de doelgroep te bereiken? Wat zijn je verwachtingen? Wat is (voor jou) belangrijk?

Tijdens een 1-op-1 sessie van 90 minuten via Zoom help ik je om op een strategische manier keuzes te maken. De rode draad is ‘Waar sta je nu en waar wil je naartoe?’ Op basis van de doelen die je wilt behalen, geef ik je tips waarvan ik weet: ‘Dit gaat werken bij jouw ideale klant!’

Onderwerpen waarmee ik je ook kan helpen:

Online Groepscoaching-programma
Van Baasjes Betalende Klanten Maken

€499,00

excl. btw

Zeg je weleens “Ik doe maar wat”? Heb jij geen bedrijf, maar een ‘bedrijfje’? Vinden huisdiereigenaren jou te duur? Dan is dit online programma écht iets voor jou!

Samen met een groep onderneemsters uit de huisdierenbranche gaan we vanaf 20 november 2023 vier weken lang aan de slag om van huisdiereigenaren betalende klanten te maken. Klanten waar jij blij van wordt, zodat jij een happy onderneemster bent die heel bewust werkt aan haar bedrijf

Iedere week krijg je toegang tot een nieuw onderwerp met actiestappen en de stok achter de deur om deze keer ECHT een verschil te maken. Doe actief mee, dan heb jij na vier weken de tools in handen die jou gaan helpen om je omzet én energie een boost te geven.

We gaan 4 weken samen aan de slag:

1-op-1 Marketingcoaching

€399,00

per maand/excl. btw

In drie maanden je kracht ontdekken, je aanbod concreter maken en jezelf onderscheiden! Dat is het grote doel van 1-op-1 Marketingcoaching.

Speciaal voor jou als:

Kom je er niet uit?

Neem gerust contact met me op, dan bespreken we samen wat de beste optie voor je is.

"Waar moet ik beginnen?!"

Download het gratis e-book ‘Betalende huisdiereigenaren ZONDER opdringerig te zijn’ en ga met de 3 tips aan de slag!

Zwangerschapsverlof

Op dit moment zit Mindpet tussen de knuffeldieren. Ik ben met zwangerschapsverlof tot eind 2024. Marketingcoaching of -advies nodig voor jouw huisdierbedrijf? Ik neem contact met je op na mijn verlof! Laat in dat geval hieronder je gegevens achter of stuur een bericht via WhatsApp.

Chat openen
Hi welzijnsgerichte ondernemer! Wat leuk dat je hier bent en tof dat je op zoek bent naar mogelijkheden om jouw bedrijf en ondernemerskills te laten groeien 🤩

Heb je een vraag? Stel gerust!