Je hoeft het niet alleen te doen!

Ik help je graag om marketing in te zetten die voor je werkt!

Masterclass 'Zichtbaar worden voor baasjes'

€47,00

€33,00

excl. btw

Zelf online zichtbaar zijn kan best spannend zijn! Het is de reden waarom veel ondernemers in de huisdierenbranche gebruik maken van hun viervoetige klanten of producten als beeldmateriaal op social media en hun website. Maar is dat nou wel zo slim?! Trek je daarmee klanten aan waar jij energie van krijgt?! Die met liefde jouw prijs betalen?!

In mijn masterclass ‘Zichtbaar worden voor baasjes’ behandel ik de vijf meestgestelde vragen aan mij als marketeer in de huisdierenbranche. We duiken de marketingdiepte in én ik geef je een aantal supertips waardoor online zichtbaar worden ineens heel erg leuk wordt!

Wat je krijgt:

Huisdierondernemer Mastermind

€39,00

excl. btw
Trimsters, hondentrainers, diertherapeuten, gedragsdeskundigen, webshopeigenaren, uitlaatservices… het zijn allemaal welzijnsgedreven zelfstandig ondernemers die de klantgroep ‘baasjes’ met elkaar delen!
 
Zo fijn om elkaar als mede-ondernemers vooruit te helpen. Je weet tenslotte in welk schuitje een ander zit! Daarom gaan we 25 april weer sparren met elkaar! Deze keer met ondernemers uit het vakgebied ‘Gezondheid’.
Wat je krijgt:

Praktische Sparringsessie

€97,00

excl. btw

Je wilt praktisch aan de slag, maar zit bomvol vragen. Hoe werkt Instagram? Help, waarom doet Facebook Adverteren dit? Slaat deze salesmail aan bij mijn ideale klant? Hoe zet ik een mailfunnel in elkaar?

Marketing is breed en de praktische mogelijkheden om jouw bedrijf op de markt te positioneren zijn eindeloos. Als je al op weg bent en alleen op zoek bent naar een steuntje in de rug en antwoord op specifieke vragen, dan is een Praktische Sparringsessie echt iets voor jou!

Tijdens een 1-op-1 sessie van 60 minuten via Zoom beantwoord ik al jouw vragen en help ik je op weg om weer praktisch door te pakken.

Strategische Sparringsessie

€197,00

excl. btw

Je wilt een mooie nieuwe stap gaan maken met jouw bedrijf. Je wilt bijvoorbeeld een bepaalde doelgroep helpen met jouw nieuwe aanbod. Of doelen stellen waardoor jouw bedrijf weer verder groeit! Supergaaf! Al komt er bij zo’n nieuwe stap vaak meer kijken dan van te voren lijkt.

Hoe pak je het aan? Wat wordt je marketing- en communicatieplan? Wie horen er thuis in de (nieuwe) doelgroep? Wat communiceer je naar deze doelgroep? Welke mediums gebruik je om de doelgroep te bereiken? Wat zijn je verwachtingen? Wat is (voor jou) belangrijk?

Tijdens een 1-op-1 sessie van 90 minuten via Zoom help ik je om op een strategische manier keuzes te maken. De rode draad is ‘Waar sta je nu en waar wil je naartoe?’ Op basis van de doelen die je wilt behalen, geef ik je tips waarvan ik weet: ‘Dit gaat werken bij jouw ideale klant!’

Onderwerpen waarmee ik je ook kan helpen:

1-op-1 Marketingcoaching

€399,00

per maand/excl. btw

In drie maanden je kracht ontdekken, je aanbod concreter maken en jezelf onderscheiden! Dat is het grote doel van 1-op-1 Marketingcoaching.

Speciaal voor jou als:

Kom je er niet uit?

Neem gerust contact met me op, dan bespreken we samen wat de beste optie voor je is.

Groeien met jouw welzijnsgerichte bedrijf?

Doe op dinsdagavond 25 april 2023 mee met de Huisdierondernemer Mastermind! 

Chat openen
Hi welzijnsgerichte ondernemer! Wat leuk dat je hier bent en tof dat je op zoek bent naar mogelijkheden om jouw bedrijf en ondernemerskills te laten groeien 🤩

Heb je een vraag? Stel gerust!