Online programma

Van baasjes betalende klanten maken

Van "Ik doe maar iets" naar betalende klanten maken van huisdiereigenaren waar jij blij van wordt!

Je bent ondernemer in de huisdierenbranche en…

Je bent meer dan 4 uur per week bezig met social media voor je bedrijf, maar je haalt er NUL klanten uit.

Je omzet blijft steken en je bedrijf voelt soms meer aan als een dure hobby.

Het is chaos in je hoofd! Je hebt ideeën zat, maar twijfelt of je ‘dit’ of ‘dat’ zal doen. Wat zouden huisdiereigenaren daarvan vinden? Wat zouden andere ondernemers in de branche ervan vinden? Gaan mensen hier wel voor betalen? Is deze prijs niet te hoog?

Je wilt je bedrijf veranderen, voelt eigenlijk dat je er klaar voor bent, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen en ‘iets’ in jou lijkt je tegen te houden. Inmiddels begin je zelfs je motivatie kwijt te raken…

YES, een mailtje van een potentiële klant. Je deelt enthousiast je aanbod en prijs en daarna hoor je dat je TE DUUR bent. Als je al iets hoort… Je denkt… er is vast iets mis met mij?!

Je denkt zelf: “Ik ben te duur” en voelt je schuldig om geld te vragen voor wat je doet.

Je hebt niet echt ‘een plan’ om meer toffe klanten aan te trekken en doet maar wat.

Vrienden/familie noemen of jijzelf noemt je bedrijf nog regelmatig ‘een bedrijfje’. En dat terwijl je hier een serieuze business van wilt maken!

Je werkt liever ‘achter de schermen’ en vindt reclame maken voor jezelf superlastig.

Hoe zou het voor je zijn als...

Huisdiereigenaren waar jij blij van wordt aan de lopende band op je pad komen en klant worden?

Dat gevoel ‘niet goed genoeg te zijn’ verandert naar ‘ik kan dit, want dit is mijn kracht’?

Je nooit meer gratis werkt? En als je wel gratis werk verricht, je dat doet omdat je daar zelf een goed gevoel van krijgt.

Er een strategie hangt achter alles wat je doet?

Je zonder twijfel met de juiste handvatten aan de slag gaat met het ontdekken, binden en bereiken van huisdiereigenaren die bij de klantengroep van jouw bedrijf past?

Dat idee wat ‘al 2 jaar op de plank’ ligt eindelijk helder wordt en je deze vol vertrouwen aan gaat pakken?

9 enthousiaste onderneemsters zijn gestart!

We sluiten de deuren over:

Dagen
Uur
Minuten
Seconden

De eerste reacties:

Hi, ik ben Sandra, Marketingcoach voor ondernemers in de huisdierenbranche

Al bijna 18 jaar werk ik in de huisdierenbranche en sinds 2020 ontdekten 50+ ondernemers via Mindpet hoe ze de juiste huisdiereigenaren als klant aantrekken. Wat tussen de drollen begon met mijn opleiding MBO Dierverzorging heb ik sindsdien uitgebouwd naar kennis op vlak van marketing, bedrijfskunde, coaching en ondernemerschap. Ook op wetenschappelijk niveau. Al die jaren zie ik dat ondernemers in de huisdierenbranche struggles hebben met het op poten zetten van hun bedrijf én de marketing die daarbij hoort zo aan te pakken, zodat zij zich er goed bij voelen. Zonde, want jezelf en je bedrijf blijven verschuilen achter de producten die je verkoopt of diensten die je aanbiedt gaat NIET dat bedrijf creëren waar jij van droomt. Dat droombedrijf helpt huisdieren namelijk écht aan beter welzijn. Iets dat verder gaat dan je aanbod. En daar wil ik je dus graag bij helpen.

Niet uit je comfortzone durven stappen, zelfsabotage, uitstellen… Ik deed (en doe het soms nog steeds) allemaal! Wat het mij opleverde was een ‘Sandra’ die niet happy was. Deze ‘Sandra’ werkte in loondienst, durfde haar dromen niet waar te maken, was bang om uit te spreken wat ze echt wilde, liet over zich heenlopen en kreeg drie keer een burn-out. Eind 2019 was ik er tijdens die laatste burn-out écht klaar mee en richtte ik Mindpet op. Marketingcoaching en strategisch advies speciaal voor ondernemers in de huisdierenbranche. Nu een aantal jaar en 50+ klanten later kan ik voor het eerst zeggen: ik voel me na 10 jaar weer de Sandra vóór die stomme burn-outs. Ik ben mijn missie aan het waarmaken om met Mindpet het huisdierenwelzijn in Nederland en België naar een hoger level te brengen. En ik ben er helemaal klaar voor om deze stap samen met jou te zetten in dit online programma.

Na meedoen aan Van Baasjes Betalende Klanten Maken...

Boost je jouw omzet door de juiste tools in te zetten om sneller betalende klanten te bereiken.

Maak je makkelijk keuzes, kijk je met een frisse blik naar je bedrijf en jezelf.

Laat jij je niet meer gek maken door gedachten die je tegenhouden en is jouw ondernemersmindset flink gegroeid!

Ga jij resultaatgericht aan de slag en ben je gestopt met losse-flodder-marketing.

Zie je in wat jouw kracht is, welke waarde daarbij hoort en heb je inspiratie gekregen voor marketingmogelijkheden waar jij je goed bij voelt!

Voelt het ontvangen van geld in ruil voor jouw prachtige diensten/producten ineens positief!

In 4 weken antwoord op deze vragen

Wat is MIJN KRACHT?

In de eerste week gaan we werken aan je mindset! Je gaat inzicht krijgen in de overtuigingen die jou nu tegenhouden. Daarnaast ontdek je wat jouw kracht is en welke waarde in euro's daarbij hoort.

WIE is mijn klant?

In week twee ga je aan de slag met helder krijgen tegen wie jij het liefste 'praat'. Als je duidelijk hebt van welke huisdiereigenaar jij blij wordt, ontstaat er ineens 'een kapstok' waar je zowel jouw aanbod als marketing aan op kunt hangen.

Hoe help ik MIJN KLANT?

In week drie ga je praktisch aan de slag om jezelf nog verder te verdiepen in jouw ideale klant. Door het marketing-principe 'persona' toe te passen leer jij door de ogen van je klant naar je aanbod en marketing te kijken.

Welke MARKETING past bij mij?

Je sluit de vier weken af door helder te maken welke aanpassingen je de komende tijd gaat doen in je marketing en communicatie. Je werkt in grote lijnen je strategisch plan uit en gaat vanaf nu de juiste dingen doen om van baasjes betalende klanten te maken.

Door in te stappen gaan we vier weken lang samen aan de slag om van huisdiereigenaren betalende klanten te maken. Klanten waar jij blij van wordt, zodat jij een happy onderneemster wordt en heel bewust aan de slag gaat met jouw bedrijf

Iedere week krijg je toegang tot een nieuw onderwerp met actiestappen en de stok achter de deur om deze keer ECHT een verschil te maken. Doe actief mee, dan heb jij na vier weken de tools in handen die jou gaan helpen om je omzet én energie een boost te geven.

Dit unieke online programma past bij jou als…

Je inziet dat er ook voor jou waarschijnlijk nog heel veel meer mogelijk is

Je aan de slag wilt en daarbij de juiste handvatten wilt gebruiken

Je blij wilt zijn met je business

Je verder wilt leren en daarvoor
open staat

Je hulp wilt ontvangen

Je gelooft in je business en het zeker niet (meer) ziet als hobby

Je er klaar voor bent om je passie te gebruiken om er geld mee te ontvangen

Je een missie hebt om dierenwelzijn te verbeteren

Je eigen keuzes wilt maken

Zelf online aan de slag én een Facebook-groep met like-minded onderneemsters!

BONUS

Meer contact met andere onderneemsters uit de huisdierenbranche? Collega’s ontmoeten? Mogelijke samenwerkingen voor de toekomst?

Op dit moment zijn al 9 enthousiaste onderneemsters hun bedrijf aan het boosten. In de Facebook-groep is er altijd wel iemand die even met je wil sparren en juichen we elkaars ontwikkelingen toe.

Van baasjes betalende klanten maken

Online programma
299,00
excl btw
  • Vier weken lang iedere week toegang tot een nieuwe stap zodat jij aan de slag gaat met je bedrijf en jouw omzetdoel bereikt
  • Een jaar lang toegang tot het online programma ‘Van Baasjes Betalende Klanten Maken’
  • Twee live groepscoachingsessies via Zoom, zodat je vragen kan stellen en kunt sparren over jouw situatie waardoor jij dé stap zet die jij nodig hebt!
  • Iedere week mogelijkheid om vragen te stellen
  • BONUS: Toegang tot de gesloten Facebook-groep met like-minded onderneemsters!

Hoe zit doe ik werkt dit?
Ik heb een vraag...

Ik herken deze gedachte bij ontzettend veel van mijn klanten. Helemaal niet gek dus! Dit is een stuk mindset en daar gaan we het uitgebreid over hebben in week 1. We gaan onderzoeken waar deze overtuigingen vandaan komen en hoe je deze gaat omdraaien zodat je jouw waarde gaat inzien.

Jazeker, ik zou geen marketeer zijn als ik het ‘vinden’ en ‘bereiken’ van je ideale klant achterwege zou laten 😉 Jouw ideale klanten jou laten vinden komen deels aan bod in week 2 en 3. In week 4 gaan we volledig in op de strategie en jouw plan voor de komende tijd. Het is natuurlijk wel helemaal aan jou om de tips in praktijk te brengen en ermee aan de slag te gaan. 

Nee. Tenminste, dat hangt af van het doel. Grote kans dat als je tijdens het programma tips in praktijk gaat brengen, dat je kleine veranderingen gaat zien. Je bent niet de eerste die ik op donderdag een tip geef en die dinsdag al flink verschil ziet.

Voor een gezonde verwachting:

Houd er rekening mee dat je tijdens de 4 weken heel veel handvat krijgt om zelf aan de slag te gaan. Na het programma heb je een compleet basisbeeld van de marketing die bij jou en jouw bedrijf past. Daarmee ga je zelf aan de slag om jouw dromen werkelijkheid te laten worden.

Dit programma is perfect voor alle onderneemsters uit de huisdierenbranche die beseffen dat er ‘iets’ moet veranderen op gebied van klanten en marketing.

Mijn eigen ervaring is dat ik na drie businesscoaching-trajecten en 10+ jaar ervaring als marketeer nog steeds leer van anderen. Nieuwe inzichten, anders kijken naar mijn eigen bedrijf, uit mijn comfortzone breken. Als ondernemer stopt dat niet.

Vraag je je af of jouw situatie/vraagstuk aansluit op dit programma? Mail gerust naar sandra@mindpet.nl.

De datum van de live coachingmomenten zullen later bekend worden gemaakt. Als je er niet bij kunt zijn is dat geen probleem. Je ontvangt een replay van de sessie en kunt van te voren je vragen met mij delen. 

Lieve ondernemer, je bent niet de enige! Tijdens ieder online event dat ik organiseer doen ondernemers mee die het superspannend vinden. De drive om huisdierenwelzijn te willen verbeteren met hun bedrijf én te werken aan hun ondernemerskills is gelukkig groter dan die angst. Daarom melden ze zich toch aan. Achteraf zeggen ze allemaal hetzelfde: “Het is zo fijn om hieraan mee te doen!” Laat dat een mooi voorbeeld zijn voor jou en probeer een stapje uit je comfortzone te zetten 🙂

Je bent welkom om mij van te voren even te laten weten dat je het spannend vindt. Dan hou ik daar zo goed mogelijk rekening mee.

Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om niet aan de live-sessie deel te nemen en zelf later de replay terug te kijken. Stuur dan wel van te voren je vragen in zodat ik er tijdens de sessie op in kan gaan.

Hi mede-introverteling! I feel you. Moet je ineens in zo’n groep ‘je ding’ delen. Misschien ben je net als ik misselijk, kun je niet veel eten en ben je superzenuwachtig! 

Weet dat tijdens dit programma alleen ondernemers meedoen die tegen dezelfde uitdagingen aanlopen als jij. Daarmee is het gevoel met de groep al snel vertrouwd. Ik doe mijn best om alles in een live sessie goed te laten verlopen en je op je gemak te stellen. Laat me gerust even weten dat je hier tegenaan loopt.

Chat openen
Hi welzijnsgerichte ondernemer! Wat leuk dat je hier bent en tof dat je op zoek bent naar mogelijkheden om jouw bedrijf en ondernemerskills te laten groeien 🤩

Heb je een vraag? Stel gerust!