Online Groepscoaching-programma

Van Baasjes Betalende Klanten Maken

We starten weer in 2025!

Van "Ik doe maar iets" naar betalende klanten maken van huisdiereigenaren waar jij blij van wordt!

Je bent ondernemer in de huisdierenbranche en…

Je hebt niet echt ‘een plan’ om meer toffe klanten aan te trekken en doet maar wat.

Je bent meer dan 4 uur per week bezig met social media voor je bedrijf, maar je haalt er NUL klanten uit.

Je omzet blijft steken en je bedrijf voelt soms meer aan als een dure hobby.

Het is chaos in je hoofd! Je hebt ideeën zat, maar twijfelt of je ‘dit’ of ‘dat’ zal doen. Wat zouden huisdiereigenaren daarvan vinden? Wat zouden andere ondernemers in de branche ervan vinden? Gaan mensen hier wel voor betalen? Is deze prijs niet te hoog?

Je wilt je bedrijf veranderen, voelt eigenlijk dat je er klaar voor bent, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen en ‘iets’ in jou lijkt je tegen te houden. Inmiddels begin je zelfs je motivatie kwijt te raken…

YES, een mailtje van een potentiële klant. Je deelt enthousiast je aanbod en prijs en daarna hoor je dat je TE DUUR bent. Als je al iets hoort… Je denkt… “Er is vast iets mis met mij?!”

Je denkt zelf: “Ik ben te duur” en voelt je schuldig om geld te vragen voor wat je doet.

Vrienden/familie noemen of jijzelf noemt je bedrijf nog regelmatig ‘een bedrijfje’. En dat terwijl je hier een serieuze business van wilt maken!

Je werkt liever ‘achter de schermen’ en vindt reclame maken voor jezelf superlastig.

Hoe zou het voor je zijn als...

Huisdiereigenaren waar jij blij van wordt aan de lopende band op je pad komen en klant worden?

Dat gevoel ‘niet goed genoeg te zijn’ verandert naar ‘ik kan dit, want dit is mijn kracht’?

Je nooit meer gratis werkt? En als je wel gratis werk verricht, je dat doet omdat je daar zelf een goed gevoel van krijgt.

Er een strategie hangt achter alles wat je doet?

Je zonder twijfel met de juiste handvatten aan de slag gaat met het ontdekken, binden en bereiken van huisdiereigenaren die bij de klantengroep van jouw bedrijf past?

Dat idee wat ‘al 2 jaar op de plank’ ligt eindelijk helder wordt en je deze vol vertrouwen aan gaat pakken?

We zijn gestart
je kunt nog instappen tot

Dagen
Uur
Minuten
Seconden

Dit schreven andere ondernemers over dit programma:

Annelinn van Leenen
Annelinn van LeenenHondenschool Pawsome
Lees verder
“Toen ik startte was ik heel erg zoekend en deed ik veel losse flodders. Ik wilde heel graag meer structuur en duidelijkheid. Een consistentie binnen mijn bedrijf. Na het Online Groepscoaching-programma ben ik veel doelgerichter bezig. Ik denk regelmatig aan mijn ideale klant en waar de wensen van deze mensen liggen. Dit maakt dan ook dat ik betere keuzes maak. Ook plaats ik niet meer lukraak dingen op social media maar weet ik beter hoe ik dit moet aanpakken. Ook heb ik een hoop nieuwe dingen geleerd over bijvoorbeeld email marketing. Ik ben veel bewuster hoe ik mijzelf presenteer naar de buitenwereld. Ik pas mijn aanbod aan naar mijn eigen wensen en die van mijn ideale klanten. Ik heb door deze bewustwording een mooie sprong gemaakt in mijn bedrijf, waardoor ik per 1 september uit dienst kan bij mijn huidige werkgever. Ik heb er op diverse vlakken enorm veel van geleed. De informatie van Sandra was echt super goed. Maar ook van de andere ondernemers heb ik veel geleerd. Het geeft echt supermooie inzichten en laat je groeien en ideeën geven.”
Daniëlle van Aalzum
Daniëlle van AalzumDaan&Dogs
Lees verder
”Na al 2 jaar vast te zitten in mijn aanpak wilde ik graag wat duidelijkere handvatten zodat ik gerichter stappen kon zetten. En nu ben ik het eindelijk gaan doen! Er is teveel gaande, maar het programma het een groot effect gehad op de nieuwe versie van mijn bedrijf. Ik heb nu een concreet stappenplan, onderneem daadwerkelijk actie en heb een duidelijk doel voor ogen. Grootste voordeel is dat je leert hoe een klantreis verkoopt en hoe je gericht marketing kan inzetten in jouw bedrijf. Daarnaast ga je ook bij andere bedrijven hun marketing herkennen. En ook doordat je meer inzicht krijgt in waar je nu op vastloopt, weet je ook waar je dus aan kan werken en duidelijk stappen kan gaan nemen. Je werkt heel gericht naar je doel! Het hele totaalpakket klopt! De live sessies vind ik erg fijn, zodat je ziet dat je niet de enige bent die vaak tegen dezelfde dingen aanloopt. Ik zou dit programma 100% zeker aanraden aan andere ondernemers!”
Miranda van der Meer-Spaans
Miranda van der Meer-SpaansPipilou Helpt
Lees verder
“Ik wilde graag meer leren over mezelf presenteren en meer passende klanten aantrekken. Na Van Baasjes Betalende Klanten Maken structureer ik mijn social media meer. Ik heb meer kennis van mijn ideale klant en hoe ik deze kan bereiken. Daarnaast voel ik me zekerder in wat ik doe. Ik ben gaan adverteren met filmpjes van mezelf op social media, een hele stap! Verder ben ik geïnspireerd om werken met mailfunnels verder uit te zoeken. En natuurlijk heb ik leuke netwerk-contacten opgedaan. Mijn social media berichten zijn anders, gerichter, meer gestructureerd en met logo, vaste kleur en animaties. Ik begrijp nu dat de kracht in herhaling en bewustwording van de klant zit. Ik vind het een groot voordeel om kennis en kunde te vergaren over marketing en je eigen bedrijf, op een leuke manier door een enthousiaste programma leidster! Op een laagdrempelige manier doe je inspiratie en kennis op. Met daarnaast waardevolle netwerkcontacten. Aanrader!”
Michelle Grippeling
Michelle GrippelingKattenhotel Tompoes
Lees verder
“Ik wilde graag een ander soort klant die beter bij mij past. Sinds ik met Van Baasjes Betalende Klanten Maken meedeed, weet ik nu precies welke klanten ik wel wil en welke niet, en kan ik daar hopelijk nu ook beter op inspelen om deze soort klanten aan te trekken. Ik maak gerichter content voor op de socials en kijk anders naar klanten. Ik zou dit online groepscoaching-programma zeker aanraden aan anderen!”
Demi Bijlsma
Demi BijlsmaAvem Canis
Lees verder
“Ik liep erg op tegen het niet ontvangen van klanten voor mijn bedrijf. Zonder inkomen lukt het ook niet om door te kunnen investeren in het bedrijf en ook mond-tot-mond reclame ontvang je pas wanneer je daadwerkelijk klanten krijgt die je kunt gaan helpen. Al met al werd het een vicieuze cirkel van uitgebrand raken met sociale media maar ook losse flodders blijven schieten op het moment dat ik wel energie had ervoor. Grappiger wijs heeft het Online Groepscoaching-programma mij laten inzien dat ik nu geen energie haal uit de sociale media en hier dus heel erg bewust mee om moet gaan. De manier waarop deze cursus is opgebouwd zorgt ervoor dat ook een marketing-leek zoals ik goed mee kan komen in de theorie. De voorbeelden zijn overzichtelijk en herkenbaar waardoor ze makkelijk te weerspiegelen zijn naar de eigen situatie. De manier waarop Sandra uitlegt in haar filmpjes, maar ook in de e-books die je nog weer na kunt lezen zorgt ervoor dat alle theorie samenkomt in een duidelijk geheel! De opdrachten sluiten mooi aan bij de theorie en het zorgt ervoor dat je echt zelf heel goed uit de voeten kunt met schrijven van jouw marketingplan. Ik vind Sandra sowieso een geweldige vrouw, maar nu heeft ze ook nog een geweldige marketing-cursus geschreven! Ook heb ik hele leuke collega's leren kennen waarmee ik nu nog steeds contact heb en hier en daar mee spar of gewoon gezellig mee klets. Het steunen van elkaar zorgt ervoor dat ik me minder eenzaam voel in het ondernemerschap. Op en top helemaal tevreden met dit programma.”
Daniëlle van Egmond
Daniëlle van EgmondOp Vier Pootjes
Lees verder
“Ik vond het lastig om mezelf als prof naar voren te zetten en klanten naar me toe te trekken. Het feit dat je tijdens het Online Groepscoaching-programma meer manieren ontdekt om je klanten te kunnen bereiken, zorgde ervoor dat ik veel ideeën heb opgedaan. Ik heb nu meer helder voor mezelf welke weg ik wil bewandelen. Het grootste voordeel van Van Baasjes Betalende Klanten Maken is herkenning van collega's die eigenlijk vaak tegen hetzelfde aanlopen. Maar ook dat er dus ontzettend veel verschillende mensen zijn die allemaal hun eigen manieren en aanpakken hebben. Hierdoor mag je jezelf dus onderscheiden en richten op je eigen (soort) klanten die bij je/me passen. Daardoor ben je ook geen concurrent van elkaar, maar kan je elkaar juist mooi aanvullen. Sandra schat iedereen op waarde in. Ook al zit je in een groep, ze benadert iedereen op zijn unieke persoon. Dat is een grote kracht! Dit programma heeft me geleerd dat je op meerdere manieren je bedrijf kenbaar en herkenbaar kan maken aan baasjes/klanten. Doordat Sandra precies dat laagje dieper gaat, omdat ze je als persoon en bedrijf echt wil leren kennen, is dat enorm helpend in keuzes maken die bij jou en je bedrijf past. Hierdoor heb ik dan ook geleerd dat ik keuzes kan en mag maken die meer bij mij passen.”
Vorige
Volgende

Luister hieronder naar de veranderingen die Daan&Dogs en Hondenschool Pawsome hebben doorgemaakt sinds april 2023:

Hi, ik ben Sandra, Marketingcoach voor ondernemers in de huisdierenbranche

Al 18+ jaar werk ik in de huisdierenbranche en sinds 2020 ontdekten 100+ ondernemers via Mindpet hoe ze de juiste huisdiereigenaren als klant aantrekken. Wat tussen de drollen begon met mijn opleiding MBO Dierverzorging heb ik sindsdien uitgebouwd naar kennis op vlak van marketing, bedrijfskunde, coaching en ondernemerschap. Ook op wetenschappelijk niveau. Al die jaren zie ik dat ondernemers in de huisdierenbranche struggles hebben met het op poten zetten van hun bedrijf én de marketing die daarbij hoort zo aan te pakken, zodat zij zich er goed bij voelen. Zonde, want jezelf en je bedrijf blijven verschuilen achter de producten die je verkoopt of diensten die je aanbiedt gaat NIET dat bedrijf creëren waar jij van droomt. Dat droombedrijf helpt huisdieren namelijk écht aan beter welzijn. Iets dat verder gaat dan je aanbod. En daar wil ik je dus graag bij helpen.

Niet uit je comfortzone durven stappen, zelfsabotage, uitstellen… Ik deed (en doe het soms nog steeds) allemaal! Wat het mij opleverde was een ‘Sandra’ die niet happy was. Deze ‘Sandra’ werkte in loondienst, durfde haar dromen niet waar te maken, was bang om uit te spreken wat ze echt wilde, liet over zich heenlopen en kreeg drie keer een burn-out. Eind 2019 was ik er tijdens die laatste burn-out écht klaar mee en richtte ik Mindpet op. Marketingcoaching en strategisch advies speciaal voor ondernemers in de huisdierenbranche. Nu een aantal jaar en 100+ klanten later kan ik zeggen: ik voel me na 10 jaar weer de Sandra vóór die stomme burn-outs. Ik ben mijn missie aan het waarmaken om met Mindpet het huisdierenwelzijn in Nederland en België naar een hoger level te brengen. En ik ben er helemaal klaar voor om deze stap samen met jou te zetten in dit online programma.

Na meedoen aan Van Baasjes Betalende Klanten Maken...

Boost je jouw omzet door de juiste tools in te zetten om sneller betalende klanten te bereiken.

Maak je makkelijk keuzes, kijk je met een frisse blik naar je bedrijf en jezelf.

Laat jij je niet meer gek maken door gedachten die je tegenhouden en is jouw ondernemersmindset flink gegroeid!

Ga jij resultaatgericht aan de slag en ben je gestopt met losse-flodder-marketing.

Zie je in wat jouw kracht is, welke waarde daarbij hoort en heb je inspiratie gekregen voor marketingmogelijkheden waar jij je goed bij voelt!

Voelt het ontvangen van geld in ruil voor jouw prachtige diensten/producten ineens positief!

In 4 weken antwoord op deze vragen

Wat is MIJN KRACHT?

In de eerste week gaan we werken aan je mindset! Je gaat inzicht krijgen in de overtuigingen die jou nu tegenhouden. Daarnaast ontdek je wat jouw kracht is en welke waarde in euro's daarbij hoort.

WIE is mijn klant?

In week twee ga je aan de slag met helder krijgen tegen wie jij het liefste 'praat'. Als je duidelijk hebt van welke huisdiereigenaar jij blij wordt, ontstaat er ineens 'een kapstok' waar je zowel jouw aanbod als marketing aan op kunt hangen.

Hoe help ik MIJN KLANT?

In week drie ga je praktisch aan de slag om jezelf nog verder te verdiepen in jouw ideale klant. Door het marketing-principe 'persona' toe te passen leer jij door de ogen van je klant naar je aanbod en marketing te kijken.

Welke MARKETING past bij mij?

Je sluit de vier weken af door helder te maken welke aanpassingen je de komende tijd gaat doen in je marketing en communicatie. Je werkt in grote lijnen je strategisch plan uit en gaat vanaf nu de juiste dingen doen om van baasjes betalende klanten te maken.

Omschrijving volgens eerdere deelnemers

Van Baasjes Betalende Klanten Maken... is waardevol om gerichter achter je ideale klant te komen en deze te bereiken. is een onwijs mooie manier om te groeien als persoon en bedrijf. is een cursus die je als ondernemer in de dierenbranche zeker moet volgen om te zorgen dat je binnen je bedrijf stappen vooruit kan maken. zorgt dat je met meer inzicht, kennis en kunde kunt werken aan je eigen mooie bedrijf. brengt kennis en kunde samen om het beste actieplan voor jou te herkennen en te gaan gebruiken. geeft je duidelijke informatie van wat je moet doen voor een goede marketing. helpt je om richting te geven in jouw vakgebied op je eigen persoonlijke wijze, waardoor je enorm in je kracht komt te staan.

Door in te stappen gaan we vier weken lang samen aan de slag om van huisdiereigenaren betalende klanten te maken. Klanten waar jij blij van wordt, zodat jij een happy onderneemster wordt en heel bewust aan de slag gaat met jouw bedrijf

Iedere week krijg je toegang tot een nieuw onderwerp met actiestappen en de stok achter de deur om deze keer ECHT een verschil te maken. Doe actief mee, dan heb jij na vier weken de tools in handen die jou gaan helpen om je omzet én energie een boost te geven.

Dit unieke online programma past bij jou als…

Je inziet dat er ook voor jou waarschijnlijk nog heel veel meer mogelijk is

Je aan de slag wilt en daarbij de juiste handvatten wilt gebruiken

Je blij wilt zijn met je business

Je verder wilt leren en daarvoor
open staat

Je hulp wilt ontvangen

Je gelooft in je business en het zeker niet (meer) ziet als hobby

Je er klaar voor bent om je passie te gebruiken om er geld mee te ontvangen

Je een missie hebt om dierenwelzijn te verbeteren

Je eigen keuzes wilt maken

Extra gesteund met een VIP-ticket voor een mastermind-sessie in februari!

BONUS

De ondernemers die instappen krijgen een VIP-ticket voor een exclusieve Huisdierondernemer Mastermind t.w.v. 44,90 euro. Tijdens deze waardevolle sessie sparren we met gelijkgestemde ‘collega’s’ over jouw volgende stappen, denken we met je mee, zijn we een spiegel voor je en zorgen we er gezamenlijk voor dat jij enthousiast verder gaat met je mooie plan!

Amber van Ommeren en Sandra Kunz

EXTRA BONUS

Exclusieve spoedcursus groeimindset van Amber van Ommeren ‘de hondenopvoedkundige’ van MoVi Academy. Tijdens het eerste half uur sluit ze aan om jou AAN te zetten, zodat jij jouw volgende stappen gaat zetten!

Van Baasjes Betalende Klanten Maken

Online groepscoaching-programma
499,00
excl btw
  • Vier weken lang iedere werkdag toegang tot een nieuwe stap, waardoor jij aan de slag gaat met je bedrijf en jouw omzetdoel bereikt
  • Twee live groepscoachingsessies via Zoom, zodat je vragen kan stellen en kunt sparren over jouw situatie waardoor jij dé stap zet die jij nodig hebt!
  • Iedere week alle mogelijkheid om vragen te stellen
  • Na de 4 weken nog 3 weken 'uitlooptijd' en antwoord op al jouw vragen
  • 6 maanden lang toegang tot het Online Programma: ‘Van Baasjes Betalende Klanten Maken’
  • BONUS: Toegang tot de gesloten community met like-minded ondernemers!
  • BONUS: VIP-ticket voor een exclusieve Huisdierondernemer Mastermind t.w.v. €44,90

Hoe zit doe ik werkt dit?
Ik heb een vraag...

Het Online Programma: Van baasjes betalende klanten maken duurt 4 weken. Daarna heb je in de gesloten community recht om vragen te stellen tot een aantal weken na afloop.

Je hebt in totaal 6 maanden toegang tot de inhoud van het online programma. Uiteraard kun je alle e-books downloaden en daar dan ook na die tijd nog gebruik van maken.

Qua tijd, ga uit van ongeveer 30 minuten per werkdag. Ik hou het bewust kort en to-the-point. Maar… de ene opdracht vergt wel meer tijd en nadenkwerk dan de andere. En dat verschilt ook per persoon.

Verwacht korte video’s/audio’s en informatie-rijke e-books, zonder veel blabla. In het weekend heb je eventueel tijd om bij te werken, dan plaats ik namelijk niets.

Daarnaast zijn er 2 groepscoachingsessies. Deze duren van 19:30 uur tot ongeveer 22:00 uur.

Het is geschikt voor ondernemers die hun bedrijf hebben als bij- én hoofdberoep. Heb je weinig tijd doordeweeks door je loondienst-baan? Je mag alles gewoon in het weekend doen als jou dat beter uitkomt. Dat maakt niet uit. Wat wel zo is, doordeweeks krijg je van mij een stok achter de deur in de online community. Maar daar kun je dus ook prima naar kijken en op reageren in het weekend.

Naast dat je toegang krijgt tot praktische tools in het online programma, heb je 4 weken lang hulp op afstand. Je bent welkom om al je vragen aan mij te stellen en ik coach je digitaal (via de groepscoachingsessies én een online community) door de stof heen, waardoor jij écht stappen gaat zetten met jouw huisdierbedrijf. Daarnaast ontmoet je like-minded ondernemers waar je jouw proces mee kunt delen. De investering van het Online Programma: Van baasjes betalende klanten maken is 499,00 euro (excl. btw). 

Je kunt dit Online Groepscoaching-programma in twee termijnen betalen. Neem hiervoor contact op met Sandra via WhatsApp of mail: sandra@mindpet.nl

Ik herken deze gedachte bij ontzettend veel van mijn klanten. Helemaal niet gek dus! Dit is een stuk mindset en daar gaan we het uitgebreid over hebben in week 1. We gaan onderzoeken waar deze overtuigingen vandaan komen en hoe je deze gaat omdraaien zodat je jouw waarde gaat inzien.

Jazeker, ik zou geen marketeer zijn als ik het ‘vinden’ en ‘bereiken’ van je ideale klant achterwege zou laten 😉 Jouw ideale klanten jou laten vinden komen deels aan bod in week 2 en 3. In week 4 gaan we volledig in op de strategie, jouw bijpassende plan en de bijbehorende to do’s voor de komende tijd. Het is natuurlijk wel helemaal aan jou om de tips in praktijk te brengen en ermee aan de slag te gaan. 

Nee. Tenminste, dat hangt af van het doel. Grote kans dat als je tijdens het programma tips in praktijk gaat brengen, dat je kleine veranderingen gaat zien. Je bent niet de eerste die ik op donderdag een tip geef en die dinsdag al flink verschil ziet.

Voor een gezonde verwachting:

Houd er rekening mee dat je tijdens de 4 weken heel veel handvat krijgt om zelf aan de slag te gaan. Na het programma heb je een compleet basisbeeld van de marketing die bij jou en jouw bedrijf past. Daarmee ga je zelf aan de slag om jouw dromen werkelijkheid te laten worden.

Dit programma is perfect voor alle ondernemers uit de huisdierenbranche die beseffen dat er ‘iets’ moet veranderen op gebied van klanten en marketing.

Mijn eigen ervaring is dat ik na drie businesscoaching-trajecten en 10+ jaar ervaring als marketeer nog steeds leer van anderen. Nieuwe inzichten, anders kijken naar mijn eigen bedrijf, uit mijn comfortzone breken. Als ondernemer stopt dat niet.

Vraag je je af of jouw situatie/vraagstuk aansluit op dit programma? Mail gerust naar sandra@mindpet.nl.

De datums van de twee groepscoachingsessies via Zoom zijn in principe: ….

Kun je er niet bij zijn? Geen probleem! Je ontvangt een replay van de sessie en kunt van te voren je vragen met mij delen. 

Lieve ondernemer, je bent niet de enige! Tijdens ieder online event dat ik organiseer doen ondernemers mee die het superspannend vinden. De drive om huisdierenwelzijn te willen verbeteren met hun bedrijf én te werken aan hun ondernemerskills is gelukkig groter dan die angst. Daarom melden ze zich toch aan. Achteraf zeggen ze allemaal hetzelfde: “Het is zo fijn om hieraan mee te doen!” Laat dat een mooi voorbeeld zijn voor jou en probeer een stapje uit je comfortzone te zetten 🙂

Je bent welkom om mij van te voren even te laten weten dat je het spannend vindt. Dan hou ik daar zo goed mogelijk rekening mee.

Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om niet aan de live-sessie deel te nemen en zelf later de replay terug te kijken. Stuur dan wel van te voren je vragen in zodat ik er tijdens de sessie op in kan gaan.

Hi mede-introverteling! I feel you. Moet je ineens in zo’n groep ‘je ding’ delen. Misschien ben je net als ik misselijk, kun je niet veel eten en ben je superzenuwachtig! 

Weet dat tijdens dit programma alleen ondernemers meedoen die tegen dezelfde uitdagingen aanlopen als jij. Daarmee is het gevoel met de groep al snel vertrouwd. Ik doe mijn best om alles in een live sessie goed te laten verlopen en je op je gemak te stellen. Laat me gerust even weten dat je hier tegenaan loopt.

Zwangerschapsverlof

Op dit moment zit Mindpet tussen de knuffeldieren. Ik ben met zwangerschapsverlof tot eind 2024. Marketingcoaching of -advies nodig voor jouw huisdierbedrijf? Ik neem contact met je op na mijn verlof! Laat in dat geval hieronder je gegevens achter of stuur een bericht via WhatsApp.

Chat openen
Hi welzijnsgerichte ondernemer! Wat leuk dat je hier bent en tof dat je op zoek bent naar mogelijkheden om jouw bedrijf en ondernemerskills te laten groeien 🤩

Heb je een vraag? Stel gerust!