Transformeer Je Huisdierbedrijf

1-op-1 marketingcoaching

In drie maanden je kracht ontdekken, je aanbod concreet maken en jezelf onderscheiden!

Je bent ondernemer in de huisdierenbranche en...

Je hebt het gevoel dat je al zoveel aan marketing doet, maar dat het helemaal niet zoveel oplevert.

Je wilt graag inzien waar jouw kracht ligt, hoe je jezelf kunt onderscheiden van conculega’s en hoe jij marketing kan inzetten voor jouw huisdierbedrijf zodat je meer baasjes aanspreekt die bij je passen. Misschien denk je nu nog dat marketing met name te maken heeft met promotie en reclame maken… lees dan zeker even verder 😉

Je hebt ideeën genoeg, alleen denk je ook vaak: Waar moet ik beginnen?! Kan ik dit wel?! Durf ik dit wel?! Zitten huisdiereigenaren wel op mij te wachten?! Word ik hier zelf eigenlijk wel blij van?!

Je bent klaar met het zelf aanmodderen! Het uitzoeken van marketingstrategieën en -tactieken vind je eigenlijk niet zo leuk, maar je wilt het uitvoeren ervan wel graag begrijpen en leuker gaan vinden.

Je voelt dat het tijd is om op een andere manier naar jouw huisdierbedrijf te kijken, staat open voor iets nieuws en wilt bewuste keuzes maken die bij jou en jouw bedrijf passen.

Door het
coachingstraject Transformeer Je Huisdierbedrijf ga je vol vertrouwen aan de slag met jouw huisdierbedrijf!

Herken je dit?

Je bent voor jezelf begonnen vanuit passie en/of omdat je graag dieren en huisdiereigenaren wilt helpen om ‘iets’ te verbeteren

Je hebt het gevoel dat je altijd tijd tekort komt.

Je stopt veel tijd in werken IN je bedrijf voor klanten en jouw expertise, maar eigenlijk te weinig in werken AAN je bedrijf en ondernemen.

Je baalt regelmatig van klanten die hun afspraken niet nakomen en de tijd/energie die het kost om ze in beweging te krijgen.

Je wilt meer klanten, die ook met liefde voor jouw diensten willen betalen en jouw waarde zien.

Je denkt regelmatig: “Oja, oeps, ik heb alweer een tijdje niets op mijn Facebook-pagina geplaatst…”

Je vraagt je af of je nu wel de juiste dingen doet die goed zijn voor jouw bedrijf.

Je hebt je bedrijf nu naast een loondienstbaan en diep in je hart wil je hiervan je fulltime baan maken. Maarja, wat als… door onzekerheid durf je die stap eigenlijk niet te zetten.

Je wilt graag groeien én kwaliteit blijven leveren.

Je voelt dat je wel een boost aan inspiratie en motivatie kunt gebruiken. Een stok achter de deur om nu écht die stappen te zetten waar je in je hoofd al zo’n tijd mee rondloopt.

Meer klanten aanspreken die ook met liefde voor jouw diensten willen betalen, jouw waarde inzien & bij jou passen!

YES! Zoveel zin om ook jou te helpen met de juiste baasjes aanspreken!

Zo ziet het 1-op-1 coachingstraject eruit:

Stap 1: Kennismaken

Als we tijdens het kennismakingsgesprek ontdekken dat we een match zijn, dan plannen we z.s.m. een kick-off sessie van 90 minuten.

Stap 2: Kick-off sessie

Tijdens de kick-off sessie maken we jouw hulpvragen helder en stellen we samen een stappenplan samen.

Stap 3: Coaching-sessies

Iedere maand een coaching-sessie van 60 minuten. Het coachingstraject Transformeer Je Huisdierbedrijf duurt vanaf de Kick-off sessie 3 maanden.

En dit gaan we tijdens die 3 maanden doen:

Logo mindpet

Doelen stellen

Grote kans dat je al veel ideeën hebt voor jouw huisdierbedrijf en aanbod. Maar wat is jouw doel voor de komende tijd? Waar ligt je focus? Waar wil je samen met mij aan werken? Ik daag je tijdens de kick-off sessie van 90 minuten uit om concrete keuzes te maken!

Logo mindpet

Favo baasje in beeld

Binnen onze mooie branche heerst het idee dat marketing met name te maken heeft met promotie en reclame maken. Tipje van de sluier: Het gaat veel verder dan dat. Ik heb er om een goede reden mijn vak van gemaakt 😉 samen gaan we op zoek naar klanten die bij je passen!

Logo mindpet

Coaching-sessies

Je gaat na de kick-off sessie zelf aan de slag met de mooie plannen. Tijdens de maandelijkse coaching-sessie van 60 minuten bespreken we de voortgang, beantwoord ik je vragen, krijg je advies dat past bij jou en jouw bedrijf en laat ik je inzien hoe lekker je bezig bent 🙂

Logo mindpet

Reminder-dagen

De tijd vliegt! En we staan stiekem maar weinig stil bij het proces waar we inzitten en wat we eigenlijk allemaal bereiken. Daarom ontvang je iedere maandag, woensdag en vrijdag een kort berichtje van mij via WhatsApp. Op maandag en vrijdag verwacht ik een reactie terug.

Logo mindpet

Hele maand een hulplijn

Heb je een coaching-sessie gehad, net lekker bezig, loop je vast... Wat nu?!
Geen nood, ik beantwoord jouw vragen via WhatsApp. Binnen 48 uur heb je reactie, zodat jij snel weer verder kan met je klus!

Logo mindpet

Feedbackmomenten

Je schrijft een belangrijke salesmail, hebt een nieuwe pagina op je website gemaakt of twijfelt over een advertentie die je hebt geschreven. Tijdens het maandelijkse feedbackmoment duik ik in je tekst, met jouw ideale klant in mijn achterhoofd, zodat jouw positionering nóg sterker wordt!

Dit is wat andere huisdierondernemers ervan vonden:

Annemieke Hondenschool LeerSamen
Annemieke Heijne
Annemieke HeijneHondenschool LeerSamen
Lees verder
“Sandra levert veel meer waarde dan dat ik van tevoren had verwacht! Ze ziet je veranderingen die je doet al op het moment dat je ze doet. Ik voel me gezien en dat motiveert heel erg om door te pakken. Ik kwam bij Sandra terecht omdat ik op zoek was naar mijn ideale klant en een frisse blik op mijn bedrijf. Ik wilde nieuwe mogelijkheden goed op de markt zetten, zonder dat ik het zelf op de lange baan zou schuiven. Sandra helpt me dat idee concreet te maken, doelen te stellen en het in te plannen. Ik communiceer nu meer gericht op mijn ideale klant en begin het marketing-spelletje steeds beter te begrijpen. Tot nu toe heb ik mijn mails geautomatiseerd, lanceer ik binnenkort een nieuwe dienst en ben ik me bewuster van het werken IN en AAN mijn bedrijf en ook mijn vrije tijd. Iedere sessie doet Sandra het voorwerk zodat we tijdens de sessie echt aan het werk kunnen. Het terugluisteren van de gesprekken is een groot voordeel. Ze weet van de branche af en kan ‘marketingdingen’ zo uitleggen dat je ermee aan de slag kan. En anders zoekt ze het nog voor je uit en stuurt ze bijvoorbeeld een filmpje dat van grote waarde is.”
Marsha de Blieck
Marsha de BlieckIndividuele Hondenuitlaatservice & hondentrainer Personal Paws
Lees verder
"Sandra is een enthousiaste ondernemer en helpt je met al je vragen met betrekking tot je marketing. Zij helpt je kijken naar wat er beter kan in je bedrijf en waar je allemaal aan moet denken voor een goede marketing. Met hulp van Sandra heb ik een advertentie gemaakt voor een gratis weggever. Haar kennis over Facebook adverteren is heel groot en heel fijn dat zij mij hierbij heeft kunnen helpen. Ook hulp bij het herschrijven van mijn teksten vond ik heel erg fijn. Ik keek uit naar de Zoomgesprekken met Sandra en zal haar zeker in de toekomst nog eens benaderen. Het is ook fijn dat Sandra veel kennis heeft van de dierenbranche, dat is bij de meeste marketingbedrijven niet het geval."
Previous
Next
Annemieke Hondenschool LeerSamen

Hi, ik ben Sandra en ik kijk ernaar uit om je te helpen de eerstvolgende stappen op marketinggebied te zetten!

Instagram Sandra Kunz

In 2005 startte ik met werken en leren in de huisdierenbranche. Wat begon met een opleiding Dierverzorging en dagelijks tussen de dieren staan, heb ik daarna jarenlang gecombineerd met een andere passie; marketing, bedrijfskunde en leren over ondernemerschap. Ik fascineerde me namelijk over het volgende: je studeert 6 jaar lang voor dierenarts en start daarna je eigen kliniek. Ineens ben je ondernemer. Datzelfde geldt voor vrijwel alle andere huisdierprofessionals: je hebt een passie en wilt hier specialist in worden, volgt de ene na de andere cursus/opleiding, meestal om honden/katten/konijnen én eigenaren te helpen. Maar ineens heb je een bedrijf! En daar komt een hoop bij kijken. 

Ondertussen heb ik met tientallen huisdierondernemers samengewerkt, help ik hen bepalen wie hun ‘ideale klant’ is, zorgen we er samen voor dat ze zichtbaarder worden bij deze ‘ideale klant’ én dat zowel de winst als het geluk in ondernemerschap stijgt. We bekijken samen de huidige bedrijfsactiviteiten, maken helder waar we naartoe willen én wat er concreet nodig is om dat te bereiken. Daarbij kijken we naar o.a. het aanbod, verdienmodel, strategie & tactiek, social media, website, salespagina’s, etc.

Mijn jarenlange fascinatie én van dichtbij zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat van praktisch tot academisch niveau, houdt mijn overtuiging sterk. Ik geloof namelijk dat als meer huisdierprofessionals/-ondernemers met een positieve marketingmindset gebruik maken van de mogelijkheden die er zijn (uiteraard passend bij hun onderneming), er meer huisdiereigenaren worden bereikt met waardevolle kennis en producten. Meer juiste kennis over de behoeften van hun huisdier kan zorgen voor de welzijnsverbetering van deze dieren. Dat is dus waar ik het voor doe. Het huisdierenwelzijn kan en moet beter! En ik geloof dat we dat samen kunnen bereiken.

Wat het coachingstraject je oplevert

Samen ondernemen is fijner dan alleen! Door te sparren ontwikkel je jouw ondernemersvaardigheden nog sneller omdat je een ‘spiegel’ hebt.

Je hebt van de losse-flodder-ideeën in je hoofd nu écht een concreet plan gemaakt om jezelf te onderscheiden van conculega’s. Vol enthousiasme ga je aan de slag met de uitvoering ervan.

Je weet nu waarom jouw ideale klant (oftewel favo baasje) voor jou kiest en waar je op moet letten bij het schrijven van een salespagina, advertentie of social media content.

Vol vertrouwen geloof je nu 100% in jouw aanbod!

Je merkt op wat een fantastische resultaten je behaalt en viert dit iedere week bewust!

Jouw huisdierbedrijf en jijzelf als ondernemer groeien op jouw tempo en daar voel je je goed bij.

Je durft “nee” te zeggen en krijgt energie van de klanten die je vanaf nu aantrekt, omdat ze passen bij jouw missie.

Je hebt nieuwe ideeën opgedaan die voor jouw huisdierbedrijf interessant zijn.

Passende prijzen bepalen is voor jou vanaf nu kinderspel.

Je kijkt meer als marketeer naar je eigen bedrijf, onderneemt baasjesgericht en trekt klanten aan die met liefde jouw prijs willen betalen omdat ze jouw waarde inzien.

Je voelt dat je bijdraagt aan de positieve beweging die de huisdierenbranche zo hard nodig heeft.

"Ze voelt voor mij echt als een adviseur en sparringpartner tegelijk die aanvoelt wat ik nodig heb"

“Voordat ik met Sandra aan de slag ging was ik op zoek naar meer focus op klantgroepen en was ik me niet bewust van mijn energiegevers en energievreters. Ik vond het moeilijk om ‘nee’ te zeggen en te durven kiezen. Daardoor was aan de slag gaan met de positionering van De Nijnerij best een uitdaging. Met mijn grote missie ‘alleen maar gelukkige konijnen’ wil ik groeien als bedrijf en ondernemer. Ik wil de juiste klantgroep aantrekken/behouden door de klantreis van konijneneigenaren te begrijpen. Sinds ik in het 1-op-1 marketingcoaching traject zit, heb ik een betere zakelijke profilering van De Nijnerij en activiteiten die ik doe. Ik genereer data, plan activiteiten, stel doelen en reflecteer hier wekelijks op. Resultaat is dat ik meer inzicht heb ik mijn ideale klant en data, mailings kan opzetten en versturen, mijn prijzen heb verhoogd en keuzes kan maken in activiteiten en diensten die ik aanbied. Ook heb ik meer focus. Haar energie en betrokkenheid gecombineerd met haar kennis is voor mij een groot voordeel. Ze voelt voor mij echt als een adviseur en sparringPARTNER tegelijk die aanvoelt wat ik nodig heb. Haar concrete reflectie en eerlijke advies is waardevol. Daarnaast is de sfeer altijd heel fijn. Ga zo door!”
Logo De Nijnerij
Josine Warnier
De Nijnerij

Baasjesgericht ondernemen begint met mindset!

Vaak overschatten we wat we in een dag of week kunnen doen en onderschatten wat we binnen een jaar kunnen bereiken. Als bezige bijtjes, jawel ook ik ben er één, gaan we meestal heel hard voorbij aan de mooie momenten. Op naar de volgende to do, toch…

Na te lang en te vaak door te gaan met bovenstaande ben ik zelf meerdere keren onderuit gegaan en overspannen/burned-out geraakt. Hier maak ik geen taboe van. Wel werk ik al jaren aan mijn eigen mindset om ervoor te zorgen dat ik zowel fysiek als mentaal gezond blijf. Naast advies op gebied van marketing, probeer ik tijdens de coaching-sessies een spiegel voor je te zijn en mijn geleerde lessen over mindset door te geven. Baasjesgericht ondernemen doe je namelijk vanuit jou als ondernemer én de klant.

Transformeer Je Huisdierbedrijf

3 maanden lang 1-op-1 coaching, ontwikkelen & energiek ondernemen!
399,00
per maand, excl. btw
  • Minimaal 3 maanden 1-op-1 begeleiding van marketingcoach Sandra Kunz
  • 90 minuten kick-off sessie
  • 1 coachingsessie van 60 minuten per maand
  • 1 feedbackmoment per maand
  • De hele maand een hulplijn via WhatsApp
  • Iedere maandag & vrijdag een reminder via WhatsApp
  • De opnames van alle sessies op je laptop, zodat je ons gesprek en de tips nog eens rustig kunt beluisteren
  • BONUS: E-book Leren Facebook Adverteren t.w.v. 25,00
Chat openen
Hi welzijnsgerichte ondernemer! Wat leuk dat je hier bent en tof dat je op zoek bent naar mogelijkheden om jouw bedrijf en ondernemerskills te laten groeien 🤩

Heb je een vraag? Stel gerust!