YES! Je gaat aan je marketing werken waardoor het welzijn van meer huisdieren groeit! Bedankt dat je zojuist het gratis e-book hebt aangevraagd. Binnen 5 minuten ontvang je het e-book mét bijbehorende opdrachten in je mailbox en kun je aan de slag. Check voor de zekerheid je spambox.

Voordat je deze pagina verlaat WACHT nog heel even... ik heb een cadeautje voor je!

Waarschijnlijk heb je het e-book om een goede reden aangevraagd! Je wilt nu écht die volgende stappen in jouw marketing zetten en zoveel mogelijk huisdieren verder helpen met jouw aanbod.

TOP! Daar help ik je graag bij. Met het e-book in je mailbox krijg je de eerste inspiratie en ga je aan de slag! De mogelijkheden die je nog kunt inzetten om jouw bedrijf én jezelf beter zichtbaar te maken zijn eindeloos. Wil je echt aan de slag met zichtbaar worden voor baasjes? Lees snel verder, en bekijk de replay van de Masterclass die ik 14 april gaf aan huisdierondernemers!

Gebruik de kortingscode #MEERHUISDIERENHELPEN en ontvang 15% korting op de masterclass 'Zichtbaar worden voor baasjes'

Masterclass 'Zichtbaar worden voor baasjes'

Replay

Masterclass Zichtbaar Worden Voor Baasjes 14 april 2023

Klanten waar je energie van krijgt!

Je bent huisdierprofessional of ondernemer in de huisdierenbranche en...

Er komen via social media vaak baasjes op je pad waarbij je in het eerste contact eigenlijk al weet dat jullie geen match zijn én dat deze persoon als klant jou heel veel energie kan gaan kosten

Je bent actief op social media, maar nog steeds komen de meeste klanten via mond-tot-mond reclame bij jou terecht

Je wilt jouw bedrijf en ondernemerschap laten groeien, zodat je kan bijdragen aan het welzijn van huisdieren

Herken je dit?

Je baalt regelmatig van klanten die hun afspraken niet nakomen.

Een flink deel van je klanten is niet net zo gemotiveerd als jij en het kost je veel energie om ze toch in beweging te krijgen.

Je wilt meer klanten, die ook met liefde voor jouw diensten willen betalen en jouw waarde zien. Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen…

Je denkt regelmatig: “Oja, oeps, ik heb alweer een tijdje niets op mijn Facebook-pagina geplaatst…”

Je wilt graag groeien én kwaliteit blijven leveren.

Je voelt dat je wel een boost aan inspiratie en motivatie kunt gebruiken.

Wat deze masterclass je oplevert

"Super goede en nuttige masterclass, duidelijk uitgelegd en enthousiasmerend. Ik krijg gelijk zin om aan de slag te gaan!"

Hi, ik ben Sandra, Marketingcoach voor ondernemers in de huisdierenbranche

1

Al bijna 18 jaar werk ik in de huisdierenbranche en sinds 2020 ontdekten 50+ ondernemers via Mindpet hoe ze de juiste huisdiereigenaren als klant aantrekken. Wat tussen de drollen begon met mijn opleiding MBO Dierverzorging heb ik sindsdien uitgebouwd naar kennis op vlak van marketing, bedrijfskunde, coaching en ondernemerschap. Ook op wetenschappelijk niveau. Al die jaren zie ik dat ondernemers in de huisdierenbranche struggles hebben met het op poten zetten van hun bedrijf én de marketing die daarbij hoort zo aan te pakken, zodat zij zich er goed bij voelen. Zonde, want jezelf en je bedrijf blijven verschuilen achter de producten die je verkoopt of diensten die je aanbiedt gaat NIET dat bedrijf creëren waar jij van droomt. Dat droombedrijf helpt huisdieren namelijk écht aan beter welzijn. Iets dat verder gaat dan je aanbod. En daar wil ik je dus graag bij helpen.

Niet uit je comfortzone durven stappen, zelfsabotage, uitstellen… Ik deed (en doe het soms nog steeds) allemaal! Wat het mij opleverde was een ‘Sandra’ die niet happy was. Deze ‘Sandra’ werkte in loondienst, durfde haar dromen niet waar te maken, was bang om uit te spreken wat ze echt wilde, liet over zich heenlopen en kreeg drie keer een burn-out. Eind 2019 was ik er tijdens die laatste burn-out écht klaar mee en richtte ik Mindpet op. Marketingcoaching en strategisch advies speciaal voor ondernemers in de huisdierenbranche. Nu een aantal jaar en 50+ klanten later kan ik voor het eerst zeggen: ik voel me na 10 jaar weer de Sandra vóór die stomme burn-outs. Ik ben mijn missie aan het waarmaken om met Mindpet het huisdierenwelzijn in Nederland en België naar een hoger level te brengen. En ik ben er helemaal klaar voor om deze stap samen met jou te zetten.

"Yes, ik wil deze masterclass volgen!"

Replay van Masterclass en live Q&A
47
33,00
exclusief btw
  • Replay voor de Masterclass 'Zichtbaar worden voor baasjes' van 14 april
  • Antwoord op de vijf meestgestelde vragen aan mij als specialist in huisdiermarketing
  • Twee waardevolle opdrachten waarmee jij je aanbod veel beter gaat neerzetten én online zichtbaar zijn ineens heel leuk wordt
  • Een 'spiekbrief' zodat je de besproken kennis er gemakkelijk weer even bijpakt na de masterclass
  • Toegang tot de opname tot 30 juni 2023

Veelgestelde vragen:

Jazeker! Sterker nog, een aantal van je Belgische ‘collega’s’ hebben zich al aangemeld 🙂

Haha, nieuwsgierig zeker 😉 maar ik deel ze graag met je hoor. Komen ze:

  1. Hoe vind ik nieuwe klanten?
  2. Hoe werk ik aan mijn online zichtbaarheid?
  3. Hoe kan ik social media effectief inzetten om van volgers, klanten te maken?
  4. Hoe zorg ik ervoor dat ik niet elke dag met social media bezig hoef te zijn?
  5. Wanneer geef ik online teveel info weg?

Wat tof dat je met jouw onderneming binnen de huisdierenbranche bent begonnen!

Ook voor jou is deze masterclass perfect. Ik ga zeker de marketingdiepte in, maar leg alles wel zó uit dat iedereen het kan volgen. Grote voordeel is dat je gelijk met een rugzak aan tips en inspiratie verder kan met bouwen aan jouw bedrijf.

JAAA! Het heeft zin. Natuurlijk heeft het zin. Jij bent uniek. Zie al die anderen dus niet als concurrenten, maar als collega’s. Zij doen het op hun manier, jij doet het op jouw manier. En daar passen hele andere klanten bij.

Door deze masterclass te volgen heb je waarschijnlijk zelfs een voorsprong. Na de masterclass ga je jouw marketing namelijk anders aanpakken en stap je niet meer in de valkuilen waar veel anderen nog wel in lopen.

Spreek ik je binnenkort?

Chat openen
Hi welzijnsgerichte ondernemer! Wat leuk dat je hier bent en tof dat je op zoek bent naar mogelijkheden om jouw bedrijf en ondernemerskills te laten groeien 🤩

Heb je een vraag? Stel gerust!