YES! Je hebt de volgende stap op gebied van baasjes-gericht ondernemen gezet! Bedankt dat je zojuist het gratis e-book hebt aangevraagd. Binnen 5 minuten ontvang je het e-book mét bijbehorende opdrachten in je mailbox en kun je aan de slag. 

Het kan zijn dat de mail in je spambox is belandt, check dit even voor de zekerheid.

Voordat je deze pagina verlaat WACHT nog heel even...

Waarschijnlijk heb je het e-book om een goede reden aangevraagd! Je wilt nu écht die volgende stappen in jouw marketing zetten en zoveel mogelijk huisdieren verder helpen met jouw dienst en/of producten. 

TOP natuurlijk! Met het e-book in je mailbox krijg je de eerste inspiratie en tips om weer aan de gang te gaan. Er zijn zo verschrikkelijk veel mogelijkheden die je nog kunt inzetten om jouw bedrijf én jezelf nog beter zichtbaar te maken. Je hoeft namelijk niet perse op zoek naar klanten, klanten kunnen ook op zoek naar jou 😉

"Ja, ik wil online zichtbaar worden voor huisdiereigenaren!"

“Hoe vind ik nieuwe klanten?”

“Hoe werk ik aan mijn online zichtbaarheid?”

“Hoe kan ik social media effectief inzetten om van volgers, klanten te maken?”

“Hoe zorg ik ervoor dat ik niet elke dag met social media bezig hoef te zijn?”

“Wanneer geef ik online teveel info weg?”

 

Dit zijn de vijf meestgestelde vragen over online marketing aan mij! Herken je ze?

Ontdek hoe baasjes-gericht ondernemen ook voor jou kan werken!

Omdat je mijn e-book hebt aangevraagd, weet ik dat je klaar bent voor die volgende marketingstap! Je wilt energie stoppen in klanten die hun afspraken wél nakomen, je wilt meer klanten die ook graag voor jouw diensten/producten willen betalen, je wilt de juiste dingen doen die goed zijn voor jouw bedrijf en je wilt van die onzekerheid af! Misschien zelfs stoppen met die loondienstbaan (als je die nog niet hebt opgezegd) en vol focus huisdieren en huisdiereigenaren helpen met jouw bedrijf 🙂 

Om dat te bereiken, is het tijd om actie te ondernemen en daarbij wil ik je heel graag op weg helpen. Om die reden bied ik je op deze pagina de Masterclass Zichtbaar worden voor huisdiereigenaren aan. 

Na deze masterclassvideo weet je het antwoord op de 5 meestgestelde vragen over online marketing, heb je geleerd hoe je stap-voor-stap je aanbod online zo aanpast dat huisdiereigenaren die goed bij je passen zich aangesproken gaan voelen. En ga je met 3 handige bonussen je volgende stap echt maken!

Kortom, je past de tips toe en je gaat méér huisdieren en huisdiereigenaren helpen! Daarmee geven we samen het huisdierenwelzijn een enorme boost. Mijn grote missie om dat met behulp van goede marketing te bereiken!

Speciaal voor jou op deze pagina een exclusief aanbod!

Doe mee met de Zichtbaar worden voor huisdiereigenaren videotraining!

Omdat ik weet dat je écht die volgende huisdiermarketing-stap wilt zetten en er daarom ook het meeste uit zult halen, bied ik jou de Masterclass Zichtbaar worden voor huisdiereigenaren nú aan. In plaats van € 59,- betaal je nu maar € 27,- als dank voor het aanvragen van het e-book!

[ycd_countdown id=905]

Deze masterclass is perfect voor je als je jezelf herkent in de volgende punten

 • Je bent voor jezelf begonnen vanuit passie en/of omdat je graag dieren en huisdiereigenaren wilt helpen om ‘iets’ te verbeteren
 • Je hebt het gevoel dat je altijd tijd tekort komt.
 • Je stopt veel tijd in werken IN je bedrijf, maar eigenlijk te weinig in werken AAN je bedrijf.
 • Je baalt soms van de klanten die hun afspraken niet nakomen en de tijd/energie die het kost om ze in beweging te krijgen.
 • Je wilt meer klanten, die ook graag voor jouw diensten willen betalen.
 • Je denkt regelmatig: “Oja, oeps, ik heb alweer een tijdje niets op mijn Facebook-pagina geplaatst…”
 • Je vraagt je af of je nu wel de juiste dingen doet die goed zijn voor jouw bedrijf.
 • Je heb je bedrijf nu naast een loondienstbaan en wilt er heel graag je full-time baan van maken. Door onzekerheid durf je die stap eigenlijk niet te maken.
 • Je wilt graag kwaliteit blijven leveren, maar ook groeien.
 • Je voelt dat je wel een boost aan inspiratie en motivatie kunt gebruiken.
Mindpet masterclass

Wat deze masterclass video je op gaat leveren

 • Je weet wat je moet doen om je zichtbaarheid te vergroten.
 • Je leert hoe er nieuwe klanten op je pad gaan komen.
 • Je leert hoe je een productaanbod creëert waar je jouw favo huisdiereigenaar-klant perfect mee kunt helpen, waar jij een goede boterham aan verdient en wat zich moeiteloos verkoopt.
 • Je weet over welke onderwerpen jij de komende tijd content voor o.a. je social media gaat maken.
 • Je gaat doelbewust aan de slag met je website om deze voor je te laten werken. 
 • Je hebt zin om aan de slag te gaan met je bedrijf!

wat je ook krijgt als bonus

 • Een handig cheat sheet! Mocht je de inhoud van de video weer wat vergeten, dan kun je deze er altijd even bijpakken zodat je snel weer een ‘Oh ja!’ moment hebt.
 • Content ideeën! Waardoor je op social media helemaal uit gaat stralen wat jij uit WILT stralen, zodat potentiële klanten een band met je krijgen en zich tot je aangetrokken voelen.
 • Het weet-wat-je-aanbiedt-stappenplan! Wedden dat je diensten of producten aanbieden ineens heel erg leuk gaat vinden 😉
"Wow, wat een eyeopeners voor mij en daarmee voor mijn bedrijf! Dat je met Sandra's concrete vragen en informatie al meteen de praktijk in kan, voelde heel goed. Ik had de volgende dag een nieuwe klant en kon hierdoor met meer plezier en zekerheid aan mijn bedrijf werken. Dat is precies waar ik behoefte aan had. Doordat de tips en lessen snel toepasbaar zijn, had ik de motivatie en energie om ermee aan de slag te gaan. Zo vind ik mijn werk nog leuker!"

Hi, ik ben Sandra en ik kijk ernaar uit om je te helpen de eerstvolgende stappen op marketinggebied te zetten!

Sandra Kunz sparringssessie

In 2005 startte ik met werken en leren in de huisdierenbranche. Wat begon met een opleiding Dierverzorging en dagelijks tussen de dieren staan, heb ik daarna jarenlang gecombineerd met een andere passie; marketing, bedrijfskunde en leren over ondernemerschap. Ik fascineerde me namelijk over het volgende: je studeert 6 jaar lang voor dierenarts en start daarna je eigen kliniek. Ineens ben je ondernemer. Datzelfde geldt voor vrijwel alle andere huisdierprofessionals: je hebt een passie en wilt hier specialist in worden, volgt de ene na de andere cursus/opleiding, meestal om honden/katten/konijnen én eigenaren te helpen. Maar ineens heb je een bedrijf! En daar komt een hoop bij kijken. 

Deze jarenlange fascinatie én van dichtbij zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat van praktisch tot academisch niveau, leverde mij een bepaalde overtuiging op. Ik geloof namelijk dat als meer huisdierprofessionals/-ondernemers met een positieve marketingmindset gebruik maken van de mogelijkheden die er zijn (uiteraard passend bij hun onderneming), er meer huisdiereigenaren worden bereikt met waardevolle kennis en producten. Meer juiste kennis over de behoeften van hun huisdier kan zorgen voor de welzijnsverbetering van deze dieren. Dat is dus waar ik het voor doe. Het huisdierenwelzijn kan en moet beter! En ik geloof dat we dat samen kunnen bereiken.

Reacties na de Masterclass:

Doe mee met de Zichtbaar worden voor huisdiereigenaren videotraining!

Omdat ik weet dat je écht die volgende huisdiermarketing-stap wilt zetten en er daarom ook het meeste uit zult halen, bied ik jou de Masterclass Zichtbaar worden voor huisdiereigenaren nú aan. In plaats van € 59,- betaal je nu maar € 27,- als dank voor het aanvragen van het e-book!

[ycd_countdown id=905]

Groeien met jouw welzijnsgerichte bedrijf?

Doe op dinsdagavond 17 januari 2023 mee met de Huisdierondernemer Mastermind! 

Chat openen
Hi welzijnsgerichte ondernemer! Wat leuk dat je hier bent en tof dat je op zoek bent naar mogelijkheden om jouw bedrijf en ondernemerskills te laten groeien 🤩

Heb je een vraag? Stel gerust!