Leren Facebook Adverteren

Mindpet-avond

Binnenkort organiseer ik de volgende online MINDPET-avond via Zoom. Het wordt een waardevolle en mooie avond waarbij ik maximaal 6 huisdierprofessionals/huisdierondernemers mee ga nemen in het Facebook Adverteren systeem, het systeem uitleg, tips geef en opensta voor inhoudelijke vragen. Een klein groepje, want ik wil iedere deelnemer op weg helpen een start te maken! Herken jij jezelf hieronder?

Je bent benieuwd hoe je met Facebook Adverteren gericht meer baasjes kunt bereiken en jouw bedrijf kunt laten groeien

Je wilt graag starten met Facebook Adverteren, maar schrikt van het advertentiesysteem achter Facebook & Instagram en hebt geen tijd (of zin) om het allemaal zelf uit te zoeken

Je wilt graag meer leren over Facebook Adverteren

Je vindt het leuk om online andere huisdierprofessionals en huisdierondernemers te ontmoeten

YES! Speciaal voor jou organiseer ik deze MINDPET-avond!

Zo werkt het:

De MINDPET-avond: Leren Facebook Adverteren vindt plaats op Zoom. Een paar dagen na de aankoop van je ticket ontvang je van mij een persoonlijke mail met daarin o.a. de Zoom-link en een korte vragenlijst.

Tijdens de avond start ik de Zoom-meeting om 19:30 uur. Na kort met elkaar kennis te maken duiken we samen in mijn verhaal, tips en de tour door Facebook Adverteren. 

Samen met maximaal 5 andere huisdierprofessionals en huisdierondernemers krijg je een tour door het Facebook Adverteren systeem. 

Je leert in ongeveer 1,5 uur welke stapjes je moet zetten om te starten met Facebook adverteren en hoe je een advertentie online kunt zetten. Ook krijg je van mij de DO’s en DON’Ts. Dingen die voor mij eye-openers waren en waar ik (soms op een pijnlijke manier) zelf achter moest komen 😉

Heb je via de vragenlijst een specifieke vraag ingestuurd na het kopen van de ticket?! Dan probeer ik jouw vraag gelijk in mijn verhaal mee te nemen. Tijdens de laatste 30 minuten kletsen we met de groep na en heb je de gelegenheid om jouw vragen te stellen. Ik sluit de Zoom-meeting af rond 21:30 uur.

Na de MINDPET-avond ontvang je van mij een whitepaper. Hierin vind je de stapjes die we samen hebben gezet. Zo kun je ze zelf terugvinden en toepassen in jouw advertentiesysteem. De ervaring is: door te doen begin je het steeds sneller en beter te begrijpen. De MINDPET-avond is een mooie opstap om jouw start met Facebook Adverteren te maken.

Wat deze MINDPET-avond je op gaat leveren

  • Je bent gerustgesteld! Het Facebook Adverteren systeem is makkelijker te begrijpen en gebruiken dan je dacht
  • Je weet nu hoe je zelf baasjesgericht kunt gaan adverteren
  • Je hebt nieuwe ideeën opgedaan die ook voor jouw bedrijf interessant zijn
  • Je hebt zin om aan de slag te gaan met Facebook Adverteren
  • Je hebt besloten wat jouw eerstvolgende stap gaat zijn voor het adverteren op Facebook en/of Instagram

wat je ook krijgt als bonus

Een paar dagen na de aankoop van je ticket ontvang je van mij een persoonlijke mail met een korte vragenlijst en heb je de mogelijkheid om een specifieke vraag te stellen. Ik neem deze vraag mee in mijn verhaal. 

Verder ontvang je uiterlijk de dag na de MINDPET-avond een handig ‘Leren Facebook Adverteren’ Whitepaper van mij in je mailbox!

Investering
35,- (excl. btw)

Sander van Gils
Sander van GilsDierenspeciaalzaak Van Gils Goirle
Read More
"Een enorm inspirerende en motiverende avond, met praktische tips om snel zelf aan de slag te kunnen gaan. Alle informatie is in hapklare stukken duidelijk uitgelegd en inzichtelijk gemaakt. Ook juist datgene wat je vooral niet moet doen is besproken, minstens zo waardevol! Direct na afloop stroomt m'n hoofd al over van ideeën en plannen, nu nog tijd maken om ze te gaan uitvoeren!"
Luca Hofmeyer
Luca HofmeyerHuisdierverhalen
Read More
"Ik weet nu hoe ik op een goede en effectieve manier kan adverteren op Facebook."
Previous
Next

Hi, ik ben Sandra en ik kijk ernaar uit om je te helpen de eerstvolgende stappen op marketinggebied te zetten!

Instagram Sandra Kunz

In 2005 startte ik met werken en leren in de huisdierenbranche. Wat begon met een opleiding Dierverzorging en dagelijks tussen de dieren staan, heb ik daarna jarenlang gecombineerd met een andere passie; marketing, bedrijfskunde en leren over ondernemerschap. Ik fascineerde me namelijk over het volgende: je studeert 6 jaar lang voor dierenarts en start daarna je eigen kliniek. Ineens ben je ondernemer. Datzelfde geldt voor vrijwel alle andere huisdierprofessionals: je hebt een passie en wilt hier specialist in worden, volgt de ene na de andere cursus/opleiding, meestal om honden/katten/konijnen én eigenaren te helpen. Maar ineens heb je een bedrijf! En daar komt een hoop bij kijken. 

Deze jarenlange fascinatie én van dichtbij zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat van praktisch tot academisch niveau, leverde mij een bepaalde overtuiging op. Ik geloof namelijk dat als meer huisdierprofessionals/-ondernemers met een positieve marketingmindset gebruik maken van de mogelijkheden die er zijn (uiteraard passend bij hun onderneming), er meer huisdiereigenaren worden bereikt met waardevolle kennis en producten. Meer juiste kennis over de behoeften van hun huisdier kan zorgen voor de welzijnsverbetering van deze dieren. Dat is dus waar ik het voor doe. Het huisdierenwelzijn kan en moet beter! En ik geloof dat we dat samen kunnen bereiken.

"Je krijgt zin om met Facebook Adverteren aan de slag te gaan!"

Een aantal veelgestelde vragen:

Jazeker! Adverteren op Instagram regel je in het systeem van Facebook Adverteren.

Het grote voordeel van het advertentiesysteem van Facebook is dat je al kunt adverteren voor 1 euro per dag.

Jazeker! Ook al vind je het moeilijk om met computers e.d. om te gaan, ik ben ervan overtuigd dat ook jij het kan leren! We leven in 2021 en de online wereld is inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijkse bestaan. Ik weet en geloof dat ook jij daar gebruik van kunt maken voor jouw bedrijf, om meer baasjes en huisdieren te helpen. Natuurlijk kan het zijn dat het wat langer duurt voordat je het hele systeem onder de knie hebt. Geef jezelf gewoon die tijd. Het hoeft niet in één keer helemaal perfect te lukken. Het gaat erom, dat je ermee bezig bent en dat je het WILT leren.

Dat ligt maar net aan je doel en je aanpak. Als marketeer vind ik een paar extra volgers, zeker voor 1 campagne, al een hele mooie winst! Dit zijn potentiële klanten die je hebt aangesproken en die je nu vaker en nog gemakkelijker kunt bereiken met wat jij aanbiedt. Heerlijk toch, dat die drempel ineens een stukje lager is geworden?!

Verder vraag ik me ook af: Wat was het plan achter je Facebook advertentie? Wat was jouw doel? Heb je daadwerkelijk ‘jouw ideale klant’ geselecteerd voor jouw advertenties? Heb je ‘jouw ideale klant’ aangesproken met hetgeen waarmee je adverteerde? Waar heb je precies voor geadverteerd? Was de drempel om ‘actie te ondernemen’ wel laag genoeg voor de doelgroep? Enz.

Ik zal eerlijk tegen je zijn: Nee, je gaat waarschijnlijk niet bij je eerste campagne 5 euro investeren en daar weer 10 euro uithalen. Als het zo simpel was, zou iedereen wel ondernemer worden. Vergeet niet de fun van de ontwikkeling… Ik geloof juist dat het ondernemerschap één grote mooie reis van persoonlijke ontwikkeling is en daar kan Facebook Adverteren een heel mooi onderdeel van zijn.

Tijdens de MINDPET-avond geef ik je een flinke opstap om te starten met Facebook Adverteren. Wellicht heb je al meer cursussen over Facebook Adverteren voorbij zien komen tijdens jouw ondernemerschap. Vaak zijn de kosten hiervan honderden of zelfs duizenden euro’s en duren ze dagen, weken of zelfs enkele maanden. Facebook Adverteren kost tijd en inzet om te leren en te begrijpen. Tijdens de MINDPET-avond geef ik je de basis mee, inspireer ik je met de mogelijkheden en laat ik zien hoe je het toepast in de praktijk. Daarna is het aan jou om het verder op te pakken. Hoe snel je het onder de knie hebt, ligt aan jezelf.

Zwangerschapsverlof

Op dit moment zit Mindpet tussen de knuffeldieren. Ik ben met zwangerschapsverlof tot begin 2022. Marketingcoaching of -advies nodig voor jouw huisdierbedrijf? Ik neem contact met je op na mijn verlof! Laat in dat geval hieronder je gegevens achter of stuur een bericht via de contactpagina.