Marketingbuddy

Minimaal 4 maanden lang een marketingbuddy aan je zijde en daadwerkelijk die stappen zetten om jouw bedrijf dichter bij je doel te brengen. een stok aCHTer de deur, planning, Inzichten, motivatie, inspiratie & kennis die van toepassing is op jouw bedrijf.

Je bent huisdierprofessional/-ondernemer en...

 • Je hebt het gevoel dat je al zoveel aan marketing doet, maar dat het helemaal niet zoveel oplevert.
 • Je hebt ideeën genoeg, alleen het ‘waar-moet-ik-beginnen-gevoel’ steekt regelmatig de kop op.
 • Je zoekt een manier om zo snel mogelijk meer nieuwe klanten aan te trekken die hun afspraken nakomen en bij jou passen.
 • Je wilt meer leren over hoe jij strategie en marketingplanning kan gebruiken voor jouw bedrijf.
 • Je bent toe aan het zetten van nieuwe stappen binnen jouw bedrijf en staat open voor iets nieuws.
 • Je vindt het uitzoeken van alle administratieve rompslomp, marketingstrategieën en -tactieken die bij je eigen onderneming komt kijken eigenlijk niet zo leuk, maar wilt het uitvoeren ervan wel graag leuker gaan vinden en precies begrijpen wat er in jouw bedrijf gebeurt.

Herken je dit?

 • Je bent voor jezelf begonnen vanuit passie en/of omdat je graag dieren en huisdiereigenaren wilt helpen om ‘iets’ te verbeteren
 • Je hebt het gevoel dat je altijd tijd tekort komt.
 • Je stopt veel tijd in werken IN je bedrijf, maar eigenlijk te weinig in werken AAN je bedrijf.
 • Je baalt soms van de klanten die hun afspraken niet nakomen en de tijd/energie die het kost om ze in beweging te krijgen.
 • Je wilt meer klanten, die ook graag voor jouw diensten willen betalen.
 • Je denkt regelmatig: “Oja, oeps, ik heb alweer een tijdje niets op mijn Facebook-pagina geplaatst…”
 • Je vraagt je af of je nu wel de juiste dingen doet die goed zijn voor jouw bedrijf.
 • Je heb je bedrijf nu naast een loondienstbaan en wilt er heel graag je full-time baan van maken. Door onzekerheid durf je die stap eigenlijk niet te maken.
 • Je wilt graag kwaliteit blijven leveren, maar ook groeien.
 • Je voelt dat je wel een boost aan inspiratie en motivatie kunt gebruiken.

Hi, ik ben Sandra en ik kijk ernaar uit om voor een langere tijd jouw marketingbuddy te zijn. Samen zetten we de eerstvolgende stappen op marketinggebied voor jouw bedrijf!

In 2005 startte ik met werken en leren in de huisdierenbranche. Wat begon met een opleiding Dierverzorging en dagelijks tussen de dieren staan, heb ik daarna jarenlang gecombineerd met een andere passie; marketing, bedrijfskunde en leren over ondernemerschap. Ik fascineerde me namelijk over het volgende: je studeert 6 jaar lang voor dierenarts en start daarna je eigen kliniek. Ineens ben je ondernemer. Datzelfde geldt voor vrijwel alle andere huisdierprofessionals: je hebt een passie en wilt hier specialist in worden, volgt de ene na de andere cursus/opleiding, meestal om honden/katten/konijnen én eigenaren te helpen. Maar ineens heb je een bedrijf! En daar komt een hoop bij kijken. 

Deze jarenlange fascinatie én van dichtbij zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat, leverde mij een bepaalde overtuiging op. Ik geloof namelijk dat als meer huisdierprofessionals/-ondernemers met een positieve marketingmindset gebruik maken van de mogelijkheden die er zijn (uiteraard passend bij hun onderneming), er meer huisdiereigenaren worden bereikt met waardevolle kennis en producten. Meer juiste kennis over de behoeften van hun huisdier kan zorgen voor de welzijnsverbetering van deze dieren. Dat is dus waar ik het voor doe. Het huisdierenwelzijn kan en moet beter! En ik geloof dat we dat samen kunnen bereiken.

Sandra Kunz sparringssessie

een marketingbuddy iets voor jou?

Je hebt ambitie, volgt als huisdierprofessional regelmatig cursussen om nog beter te worden in jouw specialisme, wilt graag iets bereiken met je bedrijf en nieuwe stappen zetten met behulp van een coach. 

Je wilt voor een langere tijd vol vertrouwen aan de slag met een marketingbuddy die jou kan motiveren en inspireren, die je helpt om planmatig te werken en kennis heeft van marketing.

 Je wilt iedere maand een 1-op-1 gesprek waarin je kunt sparren, je ervaringen kunt delen, feedback kunt vragen en weer doelgerichte stappen gaat plannen voor de maand erna. Kortom, je wilt een stok achter de deur en jouw bedrijf nog mooier en beter maken dan het al is.

Nice to meet you!

Herken je jezelf in de omschrijving? Dat is mooi. Dan denk ik dat ik jou kan helpen.

Als we elkaar nog niet eerder hebben gesproken of je twijfelt of het hebben van een marketingbuddy iets voor je is, laten we elkaar dan vrijblijvend ontmoeten via Zoom. 

Klik hieronder op de button en plan een vrijblijvende kennismaking in.

 

Wat houdt het hebben van een marketingbuddy in?

Minimaal 4 maanden lang ben ik je marketingbuddy en help ik je op een coachende manier in het zetten van jouw volgende stappen. Je moet het zelf doen, maar ik ondersteun je er graag bij.

Eens per maand een coachgesprek van 1 uur lang. Het is zó fijn om feedback te kunnen vragen, iemand met je mee te laten denken en een stok achter de deur te hebben om ook daadwerkelijk te doen wat je hebt bedacht. 

In het eerste gesprek spreken we doelen af die we in de komende maanden willen gaan behalen. We maken een planning en brainstormen over de mogelijkheden. In de gesprekken daarna bepaal jij waar we het over hebben en waar je mijn hulp bij wilt gebruiken.

Eens per maand een 15 minuten update. Ik ken het, je hebt vorige week je gesprek gehad, bent lekker bezig met de nieuwe ontwikkelingen, maar hebt eigenlijk nog 1 of enkele vragen om écht goed verder te kunnen. Ongeveer 2 weken na je coachgesprek plannen we een 15 minuten gesprek in en bespreken we je vragen kort en krachtig. 

Alle gesprekken vinden online plaats via Zoom. Waarschijnlijk zit je na ieder gesprek weer vol ideeën en motivatie, waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. Goed om te weten als je mij nog niet persoonlijk kent, ik ben heel empathisch, maar ook direct. Al mijn advies komt voort uit passie en het zien van de mogelijkheden waarvan ik hoop dat je ze ook gaat zien.

Voordat ik je marketingbuddy word...

Doel stellen

Jij stelt van te voren een doel waaraan je graag wilt werken en mijn hulp goed bij kunt gebruiken.

Vragenlijst invullen en kennismaking inplannen

Je vult de korte vragenlijst in en stuurt via het contactformulier een verzoek voor ons kennismakingsgesprek. Je ontvangt van mij een linkje van Zoom.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Via Zoom leren we elkaar in korte tijd kennen, geef jij aan waar je naar op zoek bent en waar je aan wilt werken. Als we een klik hebben (want dat vind ik heel belangrijk) leg ik je uit hoe ik onze samenwerking zie en wat ik voor je kan betekenen. Na ons gesprek denk je er even over na en laat je mij weten of je de samenwerking ziet zitten.