Sparren met ondernemers uit de huisdierenbranche

Huisdierondernemer
Mastermind

De plek waar ondernemers uit de huisdierenbranche collega's worden

Wil je verder groeien met jouw huisdierbedrijf?

Woohoo! We gaan Masterminden met ondernemers uit de huisdierenbranche!

Werkt de video niet? Klik hier om ‘m te bekijken

Verbinden met andere ambitieuze welzijnsgerichte ondernemers uit de huisdierenbranche.

Je eigen probleem, uitdaging of vraag in de groep gooien om daarna samen te brainstormen met alle kennis en ervaringen die we gezamenlijk hebben.

Hobbels overwinnen met de tips, adviezen en ervaringen van anderen binnen de huisdierenbranche.

Een boost voor zowel je persoonlijke als zakelijke groei!

Lekker interactief! Je komt zowel iets halen als iets brengen 🙂

Huisdierondernemer Mastermind

"Het is fijn en herkenbaar om te horen dat andere ondernemers vaak tegen dezelfde dingen aanlopen en al ervaring hiermee hebben waar jij weer van kan leren. Je gaat je nog eens verdiepen in je specifieke vragen of probleem, daardoor wordt het voor jezelf nog duidelijker waar je naar op zoek bent."

– Michelle Grippeling van Kattenhotel Tompoes –

Deze Mastermind is iets voor jou als:

Je minimaal 2 jaar aan het ondernemen bent binnen de huisdierenbranche. Korter bezig? Stuur me een berichtje!

Je grote ambities hebt voor jouw welzijnsverhogende bedrijf.

Huisdiereigenaren je klant zijn.

Je open staat voor delen, samenwerken en verbinden. Je komt niet alleen halen, je komt ook brengen!

Je nu op de bank of achter je laptop zit en je afvraagt: “Zou dit een succes kunnen worden?”, “Waar moet ik beginnen?” of “Hoe kan ik dit oplossen?” en je dus wel een boost kunt gebruiken.

Je uitkijkt naar een energieke en inspirerende avond. 

Je graag andere ondernemers binnen de huisdierenbranche wilt ontmoeten die ook een klantgroep vol baasjes van honden, katten en/of konijnen hebben en met hun bedrijf bijdragen aan dierenwelzijn.

"Vaak denk je zelf te moeilijk en kunnen eenvoudige tips van collega's zorgen voor een snelle en concrete actie."

– Suzan Joosten van Total Animal Products –

Stap 1: Aanmelden

Meld je aan door een ticket te kopen voor de Huisdierondernemer Mastermind

Stap 2: Voorbereiden

Een aantal dagen voor de Mastermind ontvang je van mij extra informatie en een formulier met enkele vragen ter voorbereiding.

Stap 3: Masterminden

Woohoo, het is zover! Je kunt rond 19:25 uur inloggen op Zoom. Om 19:30 uur starten we met de sessie!

Wat welzijnsgerichte ondernemers ervan vinden

Tamira op den Kelder
Tamira op den KelderZorg Zonder Dwang
Lees verder
“Ik wilde meer inzicht krijgen in welke stap ik met mijn bedrijf wil zetten en wat het beste is om op te focussen, en dat is zeker gelukt! Het is een voordeel om met elkaar te kunnen sparren als collega's, maar ook om inzichten en goede vragen te krijgen van Sandra. Heel waardevol, niet alleen voor mijn eigen vraagstuk maar ook het meeluisteren van anderen. Enorm leuk hoe het wordt georganiseerd en ik denk dat het veel waarde kan hebben voor nog meer ondernemers!”
Daniëlle van Aalzum
Daniëlle van AalzumDaan&Dogs
Lees verder
“Ik deed mee omdat ik op zoek was naar een duidelijk stappenplan om verder actie te ondernemen met mijn bedrijf. En jaa, dat ik zeer zeker gelukt! Het sparren met collega’s die snappen waar je tegenaan loopt is een voordeel. Het gaat namelijk echt even over jouw eigen bedrijf, waar meerdere mensen uit de dierenbranche met allemaal een eigen kijk input op geven. Kortom: sparren met collega’s, gezelligheid, collegialiteit, de input die je krijgt vanuit verschillende hoeken met allemaal hetzelfde doel om dierenwelzijn te verbeteren. Daarnaast is het enthousiasme van Sandra, voor haar bedrijf en haar missie zo fijn en werkt aanstekelijk dat je daardoor echt zin krijgt om met je bedrijf aan de slag te gaan.”
Suzan Joosten
Suzan JoostenTotal Animal Products
Lees verder
"Om samen in een kleine setting te sparren over zaken waar je zelf niet uitkomt was top! Vaak denk je zelf te moeilijk en kunnen eenvoudige tips van collega's zorgen voor een snelle en concrete actie. Heel leuk en waardevol om te doen!"
Annemieke Heijne
Annemieke HeijneHondenschool LeerSamen
Lees verder
“Sparren met mensen die weten in welk schuitje je zit en je niks hoeft uit te leggen, dat mis ik in mijn omgeving. De Mastermind is een waardevolle avond waar je met gelijkgestemden kunt sparren over een volgende stap in je ontwikkeling. Dit kan zowel voor jezelf als voor je bedrijf zijn. Fijn, want je houdt er ook contacten aan over."
Josine Warnier
Josine WarnierDe Nijnerij
Lees verder
"De Mastermind helpt jou om meer inzicht te krijgen in jouw bedrijf en hoe je kunt omgaan met bepaalde uitdagingen en groei binnen de huisdierenbranche. Je wisselt ervaringen en kennis uit met andere professionals onder leiding van (online) marketeer Sandra, die graag haar tips met jou deelt en zich zorgvuldig voorbereid."
Marsha de Blieck
Marsha de BlieckIndividuele hondenuitlaatservice & hondentrainer Personal Paws
Lees verder
"Het is leuk om te kunnen sparren samen met andere ondernemers in de huisdierenbranche. Ondanks dat er ook een paar mensen met andere dieren dan honden werken, kan je elkaar toch helpen. Leuk dat er mensen met je meedenken en dat er veel dingen ook herkenbaar zijn."
Jill Kinkelaar
Jill KinkelaarDiertherapeut & webshop JK-Balance
Lees verder
"Zeer waardevol! De frisse blik van mede ondernemers helpt zo als je zelf een beetje bedrijfsblind bent."
Dominique Brienen-Keijzer
Dominique Brienen-KeijzerDier & Zorg aan Huis
Lees verder
"Voor mij is de aanwinst om de mastermind bij te wonen dat ik weer taken oppak die ik voor mij uitschuif, of lang alleen mee rondloop. Door het podium wat je krijgt kan je even alles bij de anderen neerleggen en krijg je waardevolle feedback waar ik iets mee kan."
Stephanie Lagraauw
Stephanie LagraauwTails Up Hondenuitlaatservice
Lees verder
"Het sparren met andere ondernemers houdt je een spiegel voor en is goed voor je bedrijf om er meer uit te halen."
Michelle Grippeling
Michelle GrippelingKattenhotel Tompoes
Lees verder
"Ik deed mee om wat ideeën op te doen en ervaringen te horen van andere huisdierondernemers over het starten van een tweede idee/bedrijf. Dat is zeker gelukt, zowel ideeën opgedaan als ervaringen gehoord en daar heb ik veel aan gehad in mijn keuze! Het is fijn en herkenbaar om te horen dat andere ondernemers vaak tegen dezelfde dingen aanlopen en al ervaring hiermee hebben waar jij weer van kan leren. Je gaat je nog eens verdiepen in je specifieke vragen of probleem, daardoor wordt het voor jezelf nog duidelijker waar je naar op zoek bent."
Dominique van Bree
Dominique van BreePuur Dierenliefde & Pawtastic Dogs
Lees verder
"Ik vond de mastermind echt top! Dat je met mensen kan sparren die het begrijpen. Dat maakt het zo fijn en je voelt je zo begrepen. Ik heb hele fijne tips en advies gekregen waar ik echt iets mee kan. Ik ga zeker nog eens deelnemen!"
Hanne Declerck
Hanne DeclerckFeliNutri
Lees verder
“Ik wilde weten wat ik fout deed en ook goede contacten leggen met collega's. Beide zijn gelukt! De kracht van de Mastermind zit 'm in het sparren met collega's en Sandra als marketeer. Gecombineerd zit er gigantisch veel ervaring, kennis en passie rond de tafel! Er waren zaken waar ik al heel lang over twijfelde. De Mastermind heeft mij de push gegeven om een aantal knopen door te hakken. Dat heeft al direct extra omzet opgeleverd. Dankjewel voor de waardevolle adviezen en de positieve benadering!”
Jessica Boekholtz
Jessica BoekholtzBewust met je Hond
Lees verder
“Ik hoopte te kunnen sparren over waar ik tegenaan liep in mijn onderneming, namelijk grenzen stellen en het zichtbaar zijn voor potentiële klanten. Ik denk dat het meest waardevolle van deze Mastermind is dat je met gelijkgestemden praat. Zelfstandig ondernemers die het beste willen voor de dieren én hun baasjes, maar tegelijkertijd dus ook ‘gewoon’ ondernemer zijn. Ik vond de tips en adviezen van de andere huisdierondernemers ontzettend fijn. Daarnaast vond ik het prettig en leuk om naar de anderen te luisteren. Niet alleen omdat je jezelf soms in een verhaal herkent, ook omdat je iets kan met de tips die worden gegeven en omdat het gewoon fijn is om dingen eens vanuit een andere blik te bekijken. Ik zou de Huisdierondernemer Mastermind van Sandra zeker aanraden! Er is ruimte om je eigen verhaal te doen en aan te geven waar je tegenaan loopt. Je krijgt tips en adviezen van andere ondernemers, waardoor je er weer met een frisse blik naar kan kijken. En eerlijk? Ik vond het best spannend om mee te doen, want je stelt je best kwetsbaar op. Maar ik ben erg blij dat ik de stap heb gezet en ik heb me alweer ingeschreven voor de volgende keer!”
Henrieke Bleumink
Henrieke BleuminkHondenschool Henrieke
Lees verder
“Ik heb een andere ingang gekregen voor mijn vraag en daardoor weer extra motivatie. Er zijn veel tips en tricks voorbij gekomen. Mijn doel was voor dit moment nog te hoog en door de stappen duidelijk te hebben, bereik ik uiteindelijk ook mijn hogere doel. Bedankt voor de leuke avond! "
Previous
Next

Wat deelnemen aan deze Mastermind je oplevert

Met de kennis en ervaring van anderen weet je nu hoe je jouw volgende actie concreet en snel gaat aanpakken.

Door te sparren ontwikkel je direct omdat de Mastermindleden een spiegel voor je zijn. Een boost op persoonlijk en zakelijk vlak.

Je hebt ontdekt hoe andere ondernemers ondernemen.

Je hebt nieuwe ideeën opgedaan die voor jou interessant zijn en ziet nu misschien zelfs nieuwe kansen en mogelijkheden voor jouw welzijnsverhogende huisdierbedrijf.

Je ontmoet andere ambitieuze ondernemers uit de branche en hebt er nieuwe contacten aan over gehouden!

Huisdierondernemer Mastermind

Specialisatie:
HUISDIER GEZONDHEID

1 TICKET
44,50
exclusief btw
 • Ticket voor de Huisdierondernemer Mastermind op dinsdagavond 20 juni 2023 van 19:30 tot 22:00 uur
 • Adviezen over een probleem, uitdaging of vraag waar je nu tegenaan loopt
 • Deze keer in het teken van het vakgebied GEZONDHEID. Sparren over een onderwerp waar jij in je bedrijf tegenaan loopt met ondernemers zoals voedingsdeskundigen, fysiotherapeuten, trimsalons, osteopaten, etc.
 • Minimaal 3 ambitieuze ondernemers ontmoeten uit jouw vakgebied.
 • De opname van de Mastermind in je mail, zodat je het gesprek rustig kunt terugkijken

Specialisatie:
WELZIJNSGERICHT GEDRAG

1 TICKET
44,50
exclusief btw
 • Ticket voor de Huisdierondernemer Mastermind op dinsdagavond 18 juli 2023 van 19:30 tot 22:00 uur
 • Adviezen over een probleem, uitdaging of vraag waar je nu tegenaan loopt
 • Deze keer in het teken van het vakgebied GEDRAG. Sparren over een onderwerp waar jij in je bedrijf tegenaan loopt met ondernemers zoals gedragsdeskundigen voor honden/katten/konijnen, hondentrainers, verlatingsangstdeskundigen, etc.
 • Minimaal 3 ambitieuze ondernemers ontmoeten uit jouw vakgebied.
 • De opname van de Mastermind in je mail, zodat je het gesprek rustig kunt terugkijken

Hi, ik ben Sandra.
Specialist in huisdiermarketing en host van de Mastermind.

In 2005 startte ik met werken en leren in de huisdierenbranche. Wat begon met een opleiding Dierverzorging en dagelijks tussen de dieren staan, heb ik daarna jarenlang gecombineerd met een andere passie; marketing, bedrijfskunde en leren over ondernemerschap. Ik fascineerde me namelijk over het volgende: je studeert 6 jaar lang voor dierenarts en start daarna je eigen kliniek. Ineens ben je ondernemer. Datzelfde geldt voor vrijwel alle andere huisdierprofessionals: je hebt een passie en wilt hier specialist in worden, volgt de ene na de andere cursus/opleiding, meestal om honden/katten/konijnen én eigenaren te helpen. Maar ineens heb je een bedrijf! En daar komt een hoop bij kijken. Deze jarenlange fascinatie én van dichtbij zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat van praktisch tot academisch niveau, leverde mij een bepaalde overtuiging op. Ik geloof namelijk dat als meer huisdierprofessionals/-ondernemers met een positieve marketingmindset gebruik maken van de mogelijkheden die er zijn (uiteraard passend bij hun onderneming), er meer huisdiereigenaren worden bereikt met waardevolle kennis en producten. Meer juiste kennis over de behoeften van hun huisdier kan zorgen voor de welzijnsverbetering van deze dieren. Dat is dus waar ik het voor doe. Het huisdierenwelzijn kan en moet beter! En ik geloof dat we dat samen kunnen bereiken.

Ik heb een vraag...

Jazeker! Dat kan! Regelmatig doen ondernemers mee met redenen als:

 • ‘omdat ik het fijn vind voor mijn eigen motivatie’
 • ‘omdat ik graag anderen wil helpen’
 • ‘omdat ik benieuwd ben hoe samenwerking in zo’n online groep gaat’
 • ‘omdat ik graag andere ambitieuze ondernemers in de branche wil leren kennen’
 • ‘omdat ik nieuwe ideeën wil opdoen qua mogelijkheden voor mijn bedrijf’

Je ontvangt van te voren wel een voorbereidende vragenlijst. Je kunt daarop invullen dat je geen vraag hebt.

Wat tof dat je met jouw bedrijf bijdraagt aan huisdierenwelzijn en interesse hebt in de Huisdierondernemer Mastermind! Om deelnemers in de mastermind-groep goed op elkaar te laten inspelen is het van belang dat er iedereen een bepaalde kennis en ervaring heeft.

Twee jaar ondernemerschap is niet per se een harde eis, wel wil ik in dit geval iets meer van je weten. Bijvoorbeeld: Wat doe je precies? Heb je al klanten? Wat is je ervaring tot nu toe? Mail me, stuur een bericht via de messenger op Instagram of Facebook. Of, nog gemakkelijker, stuur een WhatsAppje door op het WhatsApp-icoontje onderaan deze pagina te klikken. Dan komen we er samen wel uit 🙂

Je kunt jouw ticket bestellen tot 15:00 uur op de dag dat de Huisdierondernemer Mastermind plaatsvind. Let op: Er zijn maximaal 6 tickets per keer beschikbaar. Vol = vol.

Direct na aanmelding ontvang je een mail met daarin een link naar de vragenlijst. Een week voordat de Huisdierondernemer Mastermind plaatsvind zal nogmaals een mail worden verstuurd naar deelnemers die zich hebben aangemeld.

Lieve ondernemer, je bent niet de enige! Tijdens ieder online event dat ik organiseer doen ondernemers mee die het superspannend vinden. De drive om huisdierenwelzijn te willen verbeteren met hun bedrijf én te werken aan hun ondernemerskills is gelukkig groter dan die angst. Daarom melden ze zich toch aan. Achteraf zeggen ze allemaal hetzelfde: “Het is zo fijn om hieraan mee te doen!” Laat dat een mooi voorbeeld zijn voor jou en probeer een stapje uit je comfortzone te zetten 🙂

Je bent welkom om mij van te voren even te laten weten dat je het spannend vindt. Dan hou ik daar zo goed mogelijk rekening mee.

Hi mede-introverteling! I feel you. Moet je ineens in zo’n groep ‘je ding’ delen. Misschien ben je net als ik misselijk, kun je niet veel eten en ben je superzenuwachtig! Dit is precies de reden waarom ik de groep klein houd. De Huisdierondernemer Mastermind gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen en heeft plek voor maximaal 6 bedrijven. Daarmee is het gevoel met de groep al snel vertrouwd. Ik doe mijn best om alles goed te laten verlopen en je op je gemak te stellen. Laat me gerust even weten dat je hier tegenaan loopt.

Als mede-HSP’er kan ik me goed voorstellen dat je prikkels liever vermijdt dan ze opzoekt! Dit is precies de reden waarom ik de groep klein houd. De Huisdierondernemer Mastermind gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen en heeft plek voor maximaal 6 bedrijven. Daarmee is het gevoel met de groep al snel vertrouwd, het enthousiasme van iedere deelnemer voelbaar en hebben we voldoende tijd om ieders vraagstuk te bespreken. Ik doe mijn best om alles goed te laten verlopen. Laat me gerust even weten dat je hier tegenaan loopt, dan deel ik wat tips met je die voor mij heel goed werken.

Wat leuk dat je samen met een compagnon werkt aan jullie bedrijf! Zolang jullie vraagstuk over 1 bedrijf gaat vind ik het geen probleem dat jullie samen deelnemen met 1 ticket. Laat me dit van te voren wel even weten! Deze control-freak wil graag weten waar ze aan toe is 😉