Over

Positieve marketingmindset

Marketing is net zo belangrijk voor jouw onderneming als de dienst of het product dat je levert. Ja, ik weet het, dat is nogal een statement. En toch, denk er maar eens over na. Je kunt nog zo’n fantastische dienst leveren of een prachtig product hebben, maar als de perfecte doelgroep het niet kent of weet te vinden…

Mindpet wil dat iedere huisdierondernemer de positieve marketingmindset opbouwt. Het zorgt namelijk voor efficientie en effectiviteit. Een product of dienst waar jouw klant behoefte aan heeft en een klantengroep waar jij energie van krijgt. Het geeft je vertrouwen en energie om jouw business vol passie voort te zetten.

Krachtige marketingsparring

Samenwerken zorgt voor kracht en verbinding. Praktisch advies en sparren bevordert nieuwe creaties waar je weer verder mee kunt om jouw ondernemingsimpact te vergroten.

Het platform Vrouw&Dier is onderdeel van Mindpet. Huisdierprofessionals, oftewel vakvrouwen, verzorgen deskundige blogs voor huisdiereigenaren en vormen samen een team dat periodiek samenkomt om te netwerken en elkaar te inspireren.

Onderzoekend en vernieuwend

Brede kennis en onderzoek op marketinggebied, gespecialiseerd in de huisdierenbranche maakt Mindpet uniek. Doorleren en ontwikkelen heeft de focus, om vernieuwing in de branche tot stand te brengen.

Over Sandra

In 2005 startte ik met werken en leren in de huisdierenbranche. Wat begon met een opleiding Dierverzorging en dagelijks tussen de dieren staan, heb ik daarna jarenlang gecombineerd met een andere passie; marketing, bedrijfskunde en leren over ondernemerschap. Ik fascineerde me namelijk over het volgende: je studeert 6 jaar lang voor dierenarts en start daarna je eigen kliniek. Ineens ben je ondernemer. Datzelfde geldt voor vrijwel alle andere huisdierprofessionals: je hebt een passie en wilt hier specialist in worden, volgt de ene na de andere cursus/opleiding, meestal om honden/katten/konijnen én eigenaren te helpen. Maar ineens heb je een bedrijf! En daar komt een hoop bij kijken. Waaronder marketing.

Deze jarenlange fascinatie én van dichtbij zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat van praktisch tot academisch niveau, leverde mij een bepaalde overtuiging op. Ik geloof namelijk dat als meer huisdierprofessionals/-ondernemers met een positieve marketingmindset gebruik maken van de mogelijkheden die er zijn (uiteraard passend bij hun onderneming), er meer huisdiereigenaren worden bereikt met waardevolle kennis en producten. Meer juiste kennis over de behoeften van hun huisdier kan zorgen voor de welzijnsverbetering van deze dieren. Dat is dus waar ik het voor doe. Het huisdierenwelzijn kan en moet beter! En ik geloof dat we dat samen kunnen bereiken.

Instagram Sandra Kunz

Samengevat ben ik thuis in online marketing, strategische marketing, communicatie, opzetten van campagnes, bedrijfsinformatie(systemen) & Google Analytics, onderzoek en procesoptimalisatie. Ik ben gediplomeerd en/of gecertificeerd op al deze vlakken.

Dit schreven huisdierondernemers over onze samenwerking:

Isabelle van Benthem
Isabelle van BenthemOnderneemster I&I Pet Supplies
Read More
"Na een superleuke samenwerking met Sandra bij Vrouw&Dier, en een wat mindere ervaring met een marketeer die ons vakgebied toch niet zo goed begreep, was ik blij te horen dat Sandra de stap maakte om zelfstandig ondernemer te worden. Ondernemen in de diervoeding is niet altijd even gemakkelijk. Het is een uitgemolken markt en adverteren op de zoekwoorden loopt al snel in de papieren. Met een goede marketeer die jouw markt al kent kan je snel een strategie bepalen. Sandra is energiek, maar ook doortastend! Na een middag brainstormen hadden we een prachtige presentatie van de doelgroepanalyse en strategie. Sandra reageert snel op mails en appjes, het ligt soms aan ons dat het wat langer duurt allemaal. Ik hoop dat Sandra ons nog een tijd zal ondersteunen met de marketing van ons bedrijf!"
Marsha de Blieck
Marsha de BlieckIndividuele Hondenuitlaatservice Personal Paws
Read More
"Sandra is een enthousiaste ondernemer en helpt je met al je vragen met betrekking tot je marketing. Zij helpt je kijken naar wat er beter kan in je bedrijf en waar je allemaal aan moet denken voor een goede marketing. Met hulp van Sandra heb ik een advertentie gemaakt voor een gratis weggever. Haar kennis over Facebook adverteren is heel groot en heel fijn dat zij mij hierbij heeft kunnen helpen. Ook hulp bij het herschrijven van mijn teksten vond ik heel erg fijn. Ik keek uit naar de Zoomgesprekken met Sandra en zal haar zeker in de toekomst nog eens benaderen. Het is ook fijn dat Sandra veel kennis heeft van de dierenbranche, dat is bij de meeste marketingbedrijven niet het geval."
Manon Gigi
Manon GigiHuisdierherinneringsboek Voor Altijd Dichtbij
Read More
"Ontzettend blij met de sparringsessie die ik onlangs had met Sandra! Ik had het gevoel dat ik een beetje vast liep qua inspiratie en ook motivatie. Ik vroeg me een beetje af waar ik het ook alweer allemaal voor deed. Sandra leeft zich echt in jouw situatie in. Ze ziet allerlei mogelijkheden die je zelf niet ziet, geeft je veel tips om je marketing slimmer aan te pakken én pakt je (in mijn geval dan) onzekere mindset aan. Na afloop van de ruim 2 uur durende sparringsessie was ik weer volop gemotiveerd en geïnspireerd. Ik kan iedereen een sparringsessie met Sandra aanraden! Hartstikke bedankt, nogmaals!!"
Dominique Brienen-Keijzer
Dominique Brienen-KeijzerParaveterinair & Huisdierservice Dier & Zorg aan Huis
Read More
"Enige tijd volgde ik Mindpet op Instagram. Al direct vond ik dat Sandra een interessant en uniek aanbod had voor de ondernemers in de dierenbranche. Over vak apart gesproken... toch?! Er ging wat tijd overheen voordat ik haar hulp inschakelde, want ik dacht dat ik een te kleine onderneming hiervoor had. Toen ik mezelf te vast vond lopen, las ik haar site eens goed door en direct boekte ik heel eenvoudig een sparringsessie van 2 uur. Wat gaat ze me nou vertellen in 2 uur tijd... zal Sandra mij en mijn bedrijf goede handvatten kunnen geven? Goede handvatten was duidelijk een understatement en de tijd vloog voorbij! Sterker nog, we kwamen eigenlijk tijd tekort. Tijdens de online sessie, met een op maat gemaakte presentatie vloog de tijd voorbij. Ideeën en plan van aanpak werden besproken. Hierna moet je het natuurlijk zelf doen, maar ik had zulke verhelderende tips en inzichten gekregen. Door Sandra haar ervaring in de dierenbranche voel je je ook snel verbonden, ze begrijpt jou én je klanten. Stap voor stap en in mijn eigen tempo werk ik alles uit en hoop ik zo dichterbij mijn doel te komen en mijn bedrijf nog groter te laten worden op een zo efficiënt mogelijke manier. Mocht je nog twijfelen? Niet doen 😉"
Josine Warnier
Josine WarnierNijnoloog bij De Nijnerij
Read More
"Eind 2020 heb ik een sparringsessie gehad met Sandra. Ze had zich heel goed voorbereid en verdiept in wat ik graag uit de afspraak wilde halen. Ze heeft me écht geholpen om de strategie van mijn bedrijf opnieuw te bekijken en te focussen op bepaalde diensten en type klanten. En bovenal gewoon lekker stap voor stap aan de slag te gaan. Ik werd direct enthousiast om met haar adviezen aan de slag te gaan. Dat kwam door de inhoud, maar zeker ook door de energie en deskundigheid die Sandra uitstraalt. Een aanrader voor iedere ondernemer in de huisdierenbranche!"
Previous
Next