Sparringsessie

In 2 uur tijd een beter beeld van marketingmogelijkheden en -verbeteringen die jouw bedrijf dichter bij je doel gaat brengen. Inzichten, motivatie, inspiratie & kennis.

Je bent huisdierprofessional/-ondernemer en...

 • Je hebt het gevoel dat je al zoveel aan marketing doet, maar dat het helemaal niet zoveel oplevert.
 • Je hebt ideeën genoeg, alleen het ‘waar-moet-ik-beginnen-gevoel’ steekt regelmatig de kop op.
 • Je zoekt een manier om zo snel mogelijk meer nieuwe klanten aan te trekken die hun afspraken nakomen en bij jou passen.
 • Je wilt meer leren over hoe jij marketing kan gebruiken voor jouw bedrijf.
 • Je bent toe aan het zetten van nieuwe stappen binnen jouw bedrijf en staat open voor iets nieuws.
 • Je vindt het uitzoeken van alle administratieve rompslomp, marketingstrategieën en -tactieken die bij je eigen onderneming komt kijken eigenlijk niet zo leuk, maar wilt het uitvoeren ervan wel graag leuker gaan vinden.

Herken je dit?

 • Je bent voor jezelf begonnen vanuit passie en/of omdat je graag dieren en huisdiereigenaren wilt helpen om ‘iets’ te verbeteren
 • Je hebt het gevoel dat je altijd tijd tekort komt.
 • Je stopt veel tijd in werken IN je bedrijf, maar eigenlijk te weinig in werken AAN je bedrijf.
 • Je baalt soms van de klanten die hun afspraken niet nakomen en de tijd/energie die het kost om ze in beweging te krijgen.
 • Je wilt meer klanten, die ook graag voor jouw diensten willen betalen.
 • Je denkt regelmatig: “Oja, oeps, ik heb alweer een tijdje niets op mijn Facebook-pagina geplaatst…”
 • Je vraagt je af of je nu wel de juiste dingen doet die goed zijn voor jouw bedrijf.
 • Je heb je bedrijf nu naast een loondienstbaan en wilt er heel graag je full-time baan van maken. Door onzekerheid durf je die stap eigenlijk niet te maken.
 • Je wilt graag kwaliteit blijven leveren, maar ook groeien.
 • Je voelt dat je wel een boost aan inspiratie en motivatie kunt gebruiken.

Hi, ik ben Sandra en ik kijk ernaar uit om samen met jou te sparren en je te helpen om de eerstvolgende stappen op marketinggebied te laten zetten!

In 2005 startte ik met werken en leren in de huisdierenbranche. Wat begon met een opleiding Dierverzorging en dagelijks tussen de dieren staan, heb ik daarna jarenlang gecombineerd met een andere passie; marketing, bedrijfskunde en leren over ondernemerschap. Ik fascineerde me namelijk over het volgende: je studeert 6 jaar lang voor dierenarts en start daarna je eigen kliniek. Ineens ben je ondernemer. Datzelfde geldt voor vrijwel alle andere huisdierprofessionals: je hebt een passie en wilt hier specialist in worden, volgt de ene na de andere cursus/opleiding, meestal om honden/katten/konijnen én eigenaren te helpen. Maar ineens heb je een bedrijf! En daar komt een hoop bij kijken. 

Deze jarenlange fascinatie én van dichtbij zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat, leverde mij een bepaalde overtuiging op. Ik geloof namelijk dat als meer huisdierprofessionals/-ondernemers met een positieve marketingmindset gebruik maken van de mogelijkheden die er zijn (uiteraard passend bij hun onderneming), er meer huisdiereigenaren worden bereikt met waardevolle kennis en producten. Meer juiste kennis over de behoeften van hun huisdier kan zorgen voor de welzijnsverbetering van deze dieren. Dat is dus waar ik het voor doe. Het huisdierenwelzijn kan en moet beter! En ik geloof dat we dat samen kunnen bereiken.

Sandra Kunz sparringssessie

Sparringsessie iets voor jou?

Je bent een ambitieuze huisdierprofessional/-ondernemer, volgt regelmatig cursussen om nog beter te worden in jouw specialisme, wilt graag iets bereiken met je bedrijf en nieuwe stappen zetten. Je wilt laagdrempelig aan de slag, zonder aan een heel traject vast te zitten. Je wilt gewoon eens sparren met iemand die van buitenaf naar jouw bedrijf kijkt, waardoor je weer nieuwe ideeën krijgt en zelf de volgende stappen kunt zetten als je dat zou willen. Je bepaalt zelf of je later eventueel nog meer hulp van mij kunt en wilt gebruiken.

Wat houdt de sparringsessie in?

De sparringsessie is een positief gesprek van 2 uur lang, waarbij je nieuwe kennis opdoet en waarmee je doelgericht en enthousiast aan de slag kunt gaan. Jij bepaald van te voren wat het doel van het gesprek is. Ik bereid de sessie voor, stel je vragen, brainstorm met je mee in oplossingen die speciaal op jouw situatie van toepassing zijn en luister met alle liefde naar jouw verhalen/ervaringen in de huisdierenbranche (daar krijg ik namelijk heel erg veel energie van ;-)). Ik geef tijdens ons gesprek direct aan waar ik denk dat jij nog mogelijkheden hebt. Dat kan bijvoorbeeld gaan over belemmerende overtuigingen (mindset) waardoor je jezelf in groei tegenhoudt, maar het kan ook heel praktisch neerkomen op mogelijkheden die voor jou voor het grijpen liggen, maar je nu nog niet toepast. 

Waarschijnlijk zit je na ons gesprek weer vol ideeën en motivatie, waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. Goed om te weten als je mij nog niet persoonlijk kent, ik ben heel empathisch, maar ook direct. Al mijn advies komt voort uit passie en het zien van de mogelijkheden waarvan ik hoop dat je ze ook gaat zien.

Na ons gesprek ontvang je een mooi document waarin ik zo concreet mogelijk beschrijf waarmee jij aan de slag kunt gaan om de eerste stappen richting het bereiken van het doel te zetten.

Enige tijd volgde ik Mindpet op Instagram. Al direct vond ik dat Sandra een interessant en uniek aanbod had voor de ondernemers in de dierenbranche. Over vak apart gesproken... toch?! Er ging wat tijd overheen voordat ik haar hulp inschakelde, want ik dacht dat ik een te kleine onderneming hiervoor had. Toen ik mezelf te vast vond lopen, las ik haar site eens goed door en direct boekte ik heel eenvoudig een sparringsessie van 2 uur. Wat gaat ze me nou vertellen in 2 uur tijd... zal Sandra mij en mijn bedrijf goede handvatten kunnen geven? Goede handvatten was duidelijk een understatement en de tijd vloog voorbij! Sterker nog, we kwamen eigenlijk tijd tekort. Tijdens de online sessie, met een op maat gemaakte presentatie (die ik later nog geheel uitgewerkt ontving) vloog de tijd voorbij en ideeën en plan van aanpak werden besproken. Hierna moet je het natuurlijk zelf doen, maar ik had zulke verhelderende tips en inzichten gekregen. Door Sandra haar ervaring in de dierenbranche voel je je ook snel verbonden, ze begrijpt jou én je klanten. Nu moet ik het natuurlijk zelf doen, maar dat is niet erg met als leidraad de uitdraai van mijn persoonlijke presentatie met doelen bij de hand. Stap voor stap en in mijn eigen tempo werk ik alles uit en hoop ik zo dichterbij mijn doel te komen en mijn bedrijf nog groter te laten worden op een zo efficiënt mogelijke manier. Mocht je nog twijfelen? Niet doen 😉
Sandra heeft me vandaag weer honderden lessen geleerd over focus, controle, marketing en vooral vertrouwen op mijn eigen kunnen en durven gaan met die banaan! Door de sparringssessie zijn al m’n chaotische hersenspinsels tot leven gekomen. Hierdoor zijn het concrete diensten geworden waar ik echt in geloof en achter sta. Zo zo zo ontzettend blij mee. Kan niet wachten om aan de slag te gaan met alle Mindpet adviezen en inzichten!! Hierdoor kan ik straks honden en hun eigenaren nog beter en efficiënter helpen op een manier die écht bij mij past en waar ik me goed bij voel.
Ontzettend blij met de sparringsessie die ik onlangs had met Sandra! Ik had het gevoel dat ik een beetje vast liep qua inspiratie en ook motivatie. Ik vroeg me een beetje af waar ik het ook alweer allemaal voor deed. Sandra leeft zich echt in jouw situatie in. Ze ziet allerlei mogelijkheden die je zelf niet ziet, geeft je veel tips om je marketing slimmer aan te pakken én pakt je (in mijn geval dan) onzekere mindset aan. Na afloop van de ruim 2 uur durende sparringsessie was ik weer volop gemotiveerd en geïnspireerd. Het is ook heel fijn dat je het gesprek na afloop volledig uitgewerkt in een mooie presentatie via email toegestuurd krijgt! Ik kan iedereen een sparringsessie met Sandra aanraden! Hartstikke bedankt, nogmaals!!
Eind 2020 heb ik een sparringsessie gehad met Sandra. Ze had zich heel goed voorbereid en verdiept in wat ik graag uit de afspraak wilde halen. Ze heeft me écht geholpen om de strategie van mijn bedrijf opnieuw te bekijken en te focussen op bepaalde diensten en type klanten. En bovenal gewoon lekker stap voor stap aan de slag te gaan. Ik werd direct enthousiast om met haar adviezen aan de slag te gaan. Dat kwam door de inhoud, maar zeker ook door de energie en deskundigheid die Sandra uitstraalt. Na het gesprek kreeg ik een uitgebreid en concreet verslag met de adviezen en actiepunten. Een aanrader voor iedere ondernemer in de huisdierenbranche!
Onwijs bedankt voor de sparringsessie en de mooie presentatie die je erbij hebt gemaakt! Komt heel professioneel over en ook fijn dat ik hem achteraf toegestuurd heb gekregen. Je enthousiasme spat er vanaf en dat vind ik altijd leuk aan (h)ondernemers!
Ik heb een sparringsessie met Sandra gehad. Zo fijn als je zelf even vastloopt in bedrijfsblindheid! Wat ik ook heel fijn vind, is dat je naderhand een PowerPoint met de actiepunten krijgt. Zo kan je dit er altijd weer bij pakken en heb je er niet alleen tijdens de sessie profijt van maar later ook nog. En verder is het enthousiasme van Sandra gewoon heel leuk, dit motiveert en relativeert enorm! Ik zeg aanrader! Eenmalig helpt het al enorm, maar periodiek lijkt mij ook super.

Zo gaat de sparringsessie in zijn werk

Doel stellen

Jij stelt van te voren een doel waaraan je graag wilt werken en mijn hulp goed bij kunt gebruiken.

Vragenlijst invullen en plannen

Je vult de vragenlijst in en plant via de online planner een sparringsessie in.

Voorbereiding

Ik bereid onze sparringsessie voor, zodat we direct aan de slag kunnen en de twee uur goed kunnen benutten.

Sparringsessie

De 2 uur durende sparringsessie vindt online plaats via Zoom. Liever face-to-face? Heb je liever een face-to-face gesprek op een openbare locatie naar jouw keuze, waar we rustig kunnen zitten en schrijven? Neem dan even contact met op via het contactformulier, dan bespreken we de mogelijkheden.

Je ontvangt een adviesdocument

Na ons gesprek verwerk ik onze besproken onderwerpen en mijn advies zo concreet mogelijk in een document. Dit document ontvang je uiterlijk 7 dagen na ons gesprek van mij.

Jouw investering

€189,-

Inclusief de 1-op-1 sparringsessie van 2 uur, voorbereiding en een op maat gemaakt adviesdocument voor jouw bedrijf. (excl. btw)