Sparringsessie

In 2 uur tijd een beter beeld van marketingmogelijkheden en -verbeteringen die jouw bedrijf dichter bij je doel gaat brengen. Inzichten, motivatie, inspiratie & kennis.

Je bent huisdierprofessional/-ondernemer en...

 • Je hebt het gevoel dat je al zoveel aan marketing doet, maar dat het helemaal niet zoveel oplevert.
 • Je hebt ideeën genoeg, alleen het ‘waar-moet-ik-beginnen-gevoel’ steekt regelmatig de kop op.
 • Je zoekt een manier om zo snel mogelijk meer nieuwe klanten aan te trekken die hun afspraken nakomen en bij jou passen.
 • Je wilt meer leren over hoe jij marketing kan gebruiken voor jouw bedrijf.
 • Je bent toe aan het zetten van nieuwe stappen binnen jouw bedrijf en staat open voor iets nieuws.
 • Je vindt het uitzoeken van alle administratieve rompslomp, marketingstrategieën en -tactieken die bij je eigen onderneming komt kijken eigenlijk niet zo leuk, maar wilt het uitvoeren ervan wel graag leuker gaan vinden.

Herken je dit?

 • Je bent voor jezelf begonnen vanuit passie en/of omdat je graag dieren en huisdiereigenaren wilt helpen om ‘iets’ te verbeteren
 • Je hebt het gevoel dat je altijd tijd tekort komt.
 • Je stopt veel tijd in werken IN je bedrijf, maar eigenlijk te weinig in werken AAN je bedrijf.
 • Je baalt soms van de klanten die hun afspraken niet nakomen en de tijd/energie die het kost om ze in beweging te krijgen.
 • Je wilt meer klanten, die ook graag voor jouw diensten willen betalen.
 • Je denkt regelmatig: “Oja, oeps, ik heb alweer een tijdje niets op mijn Facebook-pagina geplaatst…”
 • Je vraagt je af of je nu wel de juiste dingen doet die goed zijn voor jouw bedrijf.
 • Je heb je bedrijf nu naast een loondienstbaan en wilt er heel graag je full-time baan van maken. Door onzekerheid durf je die stap eigenlijk niet te maken.
 • Je wilt graag kwaliteit blijven leveren, maar ook groeien.
 • Je voelt dat je wel een boost aan inspiratie en motivatie kunt gebruiken.

Hi, ik ben Sandra en ik kijk ernaar uit om samen met jou te sparren en je te helpen om de eerstvolgende stappen op marketinggebied te laten zetten!

In 2005 startte ik met werken en leren in de huisdierenbranche. Wat begon met een opleiding Dierverzorging en dagelijks tussen de dieren staan, heb ik daarna jarenlang gecombineerd met een andere passie; marketing, bedrijfskunde en leren over ondernemerschap. Ik fascineerde me namelijk over het volgende: je studeert 6 jaar lang voor dierenarts en start daarna je eigen kliniek. Ineens ben je ondernemer. Datzelfde geldt voor vrijwel alle andere huisdierprofessionals: je hebt een passie en wilt hier specialist in worden, volgt de ene na de andere cursus/opleiding, meestal om honden/katten/konijnen én eigenaren te helpen. Maar ineens heb je een bedrijf! En daar komt een hoop bij kijken. 

Deze jarenlange fascinatie én van dichtbij zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat, leverde mij een bepaalde overtuiging op. Ik geloof namelijk dat als meer huisdierprofessionals/-ondernemers met een positieve marketingmindset gebruik maken van de mogelijkheden die er zijn (uiteraard passend bij hun onderneming), er meer huisdiereigenaren worden bereikt met waardevolle kennis en producten. Meer juiste kennis over de behoeften van hun huisdier kan zorgen voor de welzijnsverbetering van deze dieren. Dat is dus waar ik het voor doe. Het huisdierenwelzijn kan en moet beter! En ik geloof dat we dat samen kunnen bereiken.

Sandra Kunz sparringssessie

Sparringsessie iets voor jou?

Je bent een ambitieuze huisdierprofessional/-ondernemer, volgt regelmatig cursussen om nog beter te worden in jouw specialisme, wilt graag iets bereiken met je bedrijf en nieuwe stappen zetten. Je wilt laagdrempelig aan de slag, zonder aan een heel traject vast te zitten. Je wilt gewoon eens sparren met iemand die van buitenaf naar jouw bedrijf kijkt, waardoor je weer nieuwe ideeën krijgt en zelf de volgende stappen kunt zetten als je dat zou willen. Je bepaalt zelf of je later eventueel nog meer hulp van mij kunt en wilt gebruiken.

Wat houdt de sparringsessie in?

De sparringsessie is een positief gesprek van 2 uur lang, waarbij je nieuwe kennis opdoet en waarmee je doelgericht en enthousiast aan de slag kunt gaan. Jij bepaald van te voren wat het doel van het gesprek is. Ik bereid de sessie voor, stel je vragen, brainstorm met je mee in oplossingen die speciaal op jouw situatie van toepassing zijn en luister met alle liefde naar jouw verhalen/ervaringen in de huisdierenbranche (daar krijg ik namelijk heel erg veel energie van ;-)). Ik geef tijdens ons gesprek direct aan waar ik denk dat jij nog mogelijkheden hebt. Dat kan bijvoorbeeld gaan over belemmerende overtuigingen (mindset) waardoor je jezelf in groei tegenhoudt, maar het kan ook heel praktisch neerkomen op mogelijkheden die voor jou voor het grijpen liggen, maar je nu nog niet toepast. 

Waarschijnlijk zit je na ons gesprek weer vol ideeën en motivatie, waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. Goed om te weten als je mij nog niet persoonlijk kent, ik ben heel empathisch, maar ook direct. Al mijn advies komt voort uit passie en het zien van de mogelijkheden waarvan ik hoop dat je ze ook gaat zien.

Na ons gesprek ontvang je een mooi document waarin ik zo concreet mogelijk beschrijf waarmee jij aan de slag kunt gaan om de eerste stappen richting het bereiken van het doel te zetten.

Onwijs bedankt voor de sparringsessie en de mooie presentatie die je erbij hebt gemaakt! Komt heel professioneel over en ook fijn dat ik hem achteraf toegestuurd heb gekregen. Je enthousiasme spat er vanaf en dat vind ik altijd leuk aan (h)ondernemers!
Ontzettend blij met de sparringsessie die ik onlangs had met Sandra! Ik had het gevoel dat ik een beetje vast liep qua inspiratie en ook motivatie. Ik vroeg me een beetje af waar ik het ook alweer allemaal voor deed. Sandra leeft zich echt in jouw situatie in. Ze ziet allerlei mogelijkheden die je zelf niet ziet, geeft je veel tips om je marketing slimmer aan te pakken én pakt je (in mijn geval dan) onzekere mindset aan. Na afloop van de ruim 2 uur durende sparringsessie was ik weer volop gemotiveerd en geïnspireerd. Het is ook heel fijn dat je het gesprek na afloop volledig uitgewerkt in een mooie presentatie via email toegestuurd krijgt! Ik kan iedereen een sparringsessie met Sandra aanraden! Hartstikke bedankt, nogmaals!!

Zo gaat de sparringsessie in zijn werk

Doel stellen

Jij stelt van te voren een doel waaraan je graag wilt werken en mijn hulp goed bij kunt gebruiken.

Vragenlijst invullen en plannen

Je vult de vragenlijst in en plant via de online planner een sparringsessie in.

Voorbereiding

Ik bereid onze sparringsessie voor, zodat we direct aan de slag kunnen en de twee uur goed kunnen benutten.

Sparringsessie

De 2 uur durende sparringsessie vindt online plaats via Zoom. Liever face-to-face? Heb je liever een face-to-face gesprek op een openbare locatie naar jouw keuze, waar we rustig kunnen zitten en schrijven? Neem dan even contact met op via het contactformulier, dan bespreken we de mogelijkheden.

Je ontvangt een adviesdocument

Na ons gesprek verwerk ik onze besproken onderwerpen en mijn advies zo concreet mogelijk in een document. Dit document ontvang je uiterlijk een een dag na ons gesprek van mij.

Jouw investering

Voor een 1-op-1 sparringsessie van 2 uur, voorbereiding en nazorg, investeer je €150,- (excl. btw).