Baasjesgerichter
ondernemen 
in 7 lessen

training + 1-op-1 sparringsessie

Keuzes maken en energie-gevende baasjes aanspreken!

Je bent huisdierprofessional/-ondernemer en…

Je hebt het gevoel dat je al zoveel aan marketing doet, maar dat het helemaal niet zoveel oplevert.

Je hebt ideeën genoeg, alleen denkt ook vaak: Waar moet ik beginnen?! Kan ik dit wel?! Durf ik dit wel?! Zitten huisdiereigenaren wel op mij te wachten?!

Je wilt meer leren over hoe jij marketing kan inzetten voor jouw bedrijf en hoe je baasjes die bij je passen aanspreekt.

Je voelt dat het tijd is om op een andere manier naar jouw huisdierbedrijf te kijken, staat open voor iets nieuws en wilt keuzes gaan maken die bij jou en jouw bedrijf passen.

Je hebt genoeg van het zelf uitzoeken van marketingstrategieën en -tactieken en vindt dit eigenlijk niet zo leuk, maar wilt het uitvoeren ervan wel graag begrijpen en leuker gaan vinden.

De online training Baasjesgerichter Ondernemen én 1-op-1 sparringsessie helpt je in het zetten van jouw volgende stappen!

Herken je dit?

Je bent voor jezelf begonnen vanuit passie en/of omdat je graag dieren en huisdiereigenaren wilt helpen om ‘iets’ te verbeteren

Je hebt het gevoel dat je altijd tijd tekort komt.

Je stopt veel tijd in werken IN je bedrijf voor klanten en jouw expertise, maar eigenlijk te weinig in werken AAN je bedrijf en ondernemen.

Je baalt regelmatig van klanten die hun afspraken niet nakomen en de tijd/energie die het kost om ze in beweging te krijgen.

Je wilt meer klanten, die ook met liefde voor jouw diensten willen betalen en jouw waarde zien.

Je denkt regelmatig: “Oja, oeps, ik heb alweer een tijdje niets op mijn Facebook-pagina geplaatst…”

Je vraagt je af of je nu wel de juiste dingen doet die goed zijn voor jouw bedrijf.

Je hebt je bedrijf nu naast een loondienstbaan en diep in je hart wil je hiervan je fulltime baan van maken. Maarja, wat als… door onzekerheid durf je die stap eigenlijk niet te zetten.

Je wilt graag groeien én kwaliteit blijven leveren.

Je voelt dat je wel een boost aan inspiratie en motivatie kunt gebruiken.

Tijd om aan de slag te gaan met jouw huisdierbedrijf om nog meer huisdieren en huisdiereigenaren te helpen!

YES! Speciaal voor jou heb ik deze training + sparringsessie samengesteld!

Zo ziet het eruit:

Voordat wij met elkaar in gesprek gaan tijdens de sparringsessie, volg je de online training. Deze training bestaat uit 7 lessen en helpt je om jouw huisdierbedrijf vanuit de ogen van een marketeer te bekijken. Je wordt uitgedaagd om op een andere manier naar je bedrijf en aanbod te kijken en om concrete keuzes te maken. Niet alleen de theorie komt aan bod, je gaat ook lekker praktisch aan de slag met opdrachten! Dit zijn onderwerpen die je tijdens deze training kunt verwachten:

Logo mindpet

Huisdiermarketing?

Binnen onze mooie branche heerst het idee dat marketing met name te maken heeft met promotie en reclame maken. Tipje van de sluier: Het gaat veel verder dan dat, ik heb er om een goede reden mijn vak van gemaakt 😉

Logo mindpet

Doelen stellen

Grote kans dat je al veel ideeën hebt voor jouw huisdierbedrijf en aanbod. Maar wat is jouw doel voor de komende tijd? Waar ligt je focus? Ik daag je tijdens de training graag uit om concrete keuzes te maken!

Logo mindpet

Jezelf onderscheiden

Je denkt vaak een goed en compleet beeld te hebben van jouw markt, jouw klanten, jouw bedrijf, etc. Maar is dat wel zo?
Wie weet zie je iets over het hoofd! Dat zou zonde zijn, toch?!

Logo mindpet

Sterkten en kansen

Jij bent het gezicht, het gevoel, de drijvende kracht, de bedenker, de passievolle ondernemer achter jouw bedrijf! Daarmee is jouw bedrijf anders dan van al die andere leuke concullega's in de branche. Mooi! Want daar kun jij gebruik van maken!

Logo mindpet

Strategie en tactiek

Wat is je doel en hoe ga je daar komen? Daar komt strategie en tactiek bij kijken! Tijdens de training geef ik je voorbeelden van hoe je naar strategie en tactiek kan kijken. Je maakt hiermee een opstap die we tijdens de sparringsessie verder bespreken.

Logo mindpet

Aan de slag

Ja leuk, al die ideeën! De kunst is om nu aan de uitvoering te beginnen en door te zetten! Hoe dat uitpakt ligt natuurlijk helemaal een jou. Tijdens zowel de training als de sparringsessie geef ik tips en coach ik je door de belemmerende overtuigingen heen.

En na het volgen van de training plan je een 1-op-1 sparringsessie

Tijdens de lessen maak je opdrachten. De uitwerking daarvan is natuurlijk een mooi begin voor jouw eigen plannen. Daarnaast is het gelijk de voorbereiding voor de sparringsessie van 1 uur via Zoom. Samen kijken we naar de uitkomsten, ik beantwoord je praktische vragen, geef tips die voor jouw bedrijf van toepassing zijn en coach je om de volgende stap te gaan zetten. Ik heb er zin in, jij ook?

Dit is wat andere huisdierondernemers ervan vonden:

Mindpet masterclass

"Door Sandra haar ervaring in de dierenbranche voel je je ook snel verbonden, ze begrijpt jou én je klanten!"

Tessa van Heumen
Tessa van HeumenHondengedragspraktijk De Aard van het Beestje
Lees verder
"Sandra heeft me vandaag weer honderden lessen geleerd over focus, controle, marketing en vooral vertrouwen op mijn eigen kunnen en durven gaan met die banaan! Door de sparringssessie zijn al m’n chaotische hersenspinsels tot leven gekomen. Hierdoor zijn het concrete diensten geworden waar ik echt in geloof en achter sta. Zo zo zo ontzettend blij mee. Kan niet wachten om aan de slag te gaan met alle Mindpet adviezen en inzichten!! Hierdoor kan ik straks honden en hun eigenaren nog beter en efficiënter helpen op een manier die écht bij mij past en waar ik me goed bij voel."
Manon Gigi
Manon GigiHuisdierherinneringsboek Voor Altijd Dichtbij
Lees verder
"Ontzettend blij met de sparringsessie die ik onlangs had met Sandra! Ik had het gevoel dat ik een beetje vast liep qua inspiratie en ook motivatie. Ik vroeg me een beetje af waar ik het ook alweer allemaal voor deed. Sandra leeft zich echt in jouw situatie in. Ze ziet allerlei mogelijkheden die je zelf niet ziet, geeft je veel tips om je marketing slimmer aan te pakken én pakt je (in mijn geval dan) onzekere mindset aan. Na afloop van de ruim 2 uur durende sparringsessie was ik weer volop gemotiveerd en geïnspireerd. Ik kan iedereen een sparringsessie met Sandra aanraden! Hartstikke bedankt, nogmaals!!"
Josine Warnier
Josine WarnierNijnoloog bij De Nijnerij
Lees verder
"Eind 2020 heb ik een sparringsessie gehad met Sandra. Ze had zich heel goed voorbereid en verdiept in wat ik graag uit de afspraak wilde halen. Ze heeft me écht geholpen om de strategie van mijn bedrijf opnieuw te bekijken en te focussen op bepaalde diensten en type klanten. En bovenal gewoon lekker stap voor stap aan de slag te gaan. Ik werd direct enthousiast om met haar adviezen aan de slag te gaan. Dat kwam door de inhoud, maar zeker ook door de energie en deskundigheid die Sandra uitstraalt. Een aanrader voor iedere ondernemer in de huisdierenbranche!"
Previous
Next

Wat deze training + 1-op-1 sparringsessie je oplevert

 • Je hebt een plan en weet hoe je jezelf en jouw huisdierbedrijf kan onderscheiden van je concullega’s
 • Je bent enthousiast en hebt veel zin om de volgende stappen te gaan zetten om nóg meer huisdieren en huisdiereigenaren te helpen
 • Je weet nu waar jouw kracht ligt en waar je je meer op wilt gaan focussen
 • Zonder twijfel weet je vanaf nu wat je wel of niet op je social media gaat posten
 • Je hebt nieuwe ideeën opgedaan die voor jouw bedrijf interessant zijn
 • Je gelooft in jouw aanbod
 • Je hebt handige tips gekregen die je direct kunt toepassen om uit te testen
 • Je weet nu dat marketing veel meer is dan alleen maar ‘reclame maken’ en maakt daar vanaf nu handig gebruik van

Hi, ik ben Sandra en ik kijk ernaar uit om je te helpen de eerstvolgende stappen op marketinggebied te zetten!

Instagram Sandra Kunz

In 2005 startte ik met werken en leren in de huisdierenbranche. Wat begon met een opleiding Dierverzorging en dagelijks tussen de dieren staan, heb ik daarna jarenlang gecombineerd met een andere passie; marketing, bedrijfskunde en leren over ondernemerschap. Ik fascineerde me namelijk over het volgende: je studeert 6 jaar lang voor dierenarts en start daarna je eigen kliniek. Ineens ben je ondernemer. Datzelfde geldt voor vrijwel alle andere huisdierprofessionals: je hebt een passie en wilt hier specialist in worden, volgt de ene na de andere cursus/opleiding, meestal om honden/katten/konijnen én eigenaren te helpen. Maar ineens heb je een bedrijf! En daar komt een hoop bij kijken. 

Deze jarenlange fascinatie én van dichtbij zien hoe het er in de praktijk aan toe gaat van praktisch tot academisch niveau, leverde mij een bepaalde overtuiging op. Ik geloof namelijk dat als meer huisdierprofessionals/-ondernemers met een positieve marketingmindset gebruik maken van de mogelijkheden die er zijn (uiteraard passend bij hun onderneming), er meer huisdiereigenaren worden bereikt met waardevolle kennis en producten. Meer juiste kennis over de behoeften van hun huisdier kan zorgen voor de welzijnsverbetering van deze dieren. Dat is dus waar ik het voor doe. Het huisdierenwelzijn kan en moet beter! En ik geloof dat we dat samen kunnen bereiken.

"Yes, ik wil deze training doen en een sparringsessie plannen!"

Training Baasjesgerichter Ondernemen + 1-op-1 sparringsessie
189,00
 • Meteen levenslang toegang tot de online training
 • 7 modules + 7 opdrachten
 • Na het volgen van de online training zelf een 1-op-1 sparringsessie plannen
 • 1 uur lang sparren en gecoacht worden tijdens een positief en motiverend gesprek via Zoom
 • De opname van de sparringsessie op jouw laptop, zodat je ons gesprek en de tips nog eens rustig kunt beluisteren

Schrijf je in! Je bent dan als eerste op de hoogte als deze training online komt

Jill Kinkelaar
Jill KinkelaarShiatsu-therapeut voor dieren en webshop JK-Balance
Lees verder
"Ik heb een sparringsessie met Sandra gehad. Zo fijn als je zelf even vastloopt in bedrijfsblindheid! En verder is het enthousiasme van Sandra gewoon heel leuk, dit motiveert en relativeert enorm! Ik zeg aanrader! Eenmalig helpt het al enorm, maar periodiek lijkt mij ook super."
Dominique Brienen-Keijzer
Dominique Brienen-KeijzerParaveterinair & huisdierservice Dier & Zorg aan Huis​
Lees verder
Enige tijd volgde ik Mindpet op Instagram. Al direct vond ik dat Sandra een interessant en uniek aanbod had voor de ondernemers in de dierenbranche. Over vak apart gesproken... toch?! Er ging wat tijd overheen voordat ik haar hulp inschakelde, want ik dacht dat ik een te kleine onderneming hiervoor had. Toen ik mezelf te vast vond lopen, las ik haar site eens goed door en direct boekte ik heel eenvoudig een sparringsessie van 2 uur. Wat gaat ze me nou vertellen in 2 uur tijd... zal Sandra mij en mijn bedrijf goede handvatten kunnen geven? Goede handvatten was duidelijk een understatement en de tijd vloog voorbij! Sterker nog, we kwamen eigenlijk tijd tekort. Tijdens de online sessie, met een op maat gemaakte presentatie vloog de tijd voorbij. Ideeën en plan van aanpak werden besproken. Hierna moet je het natuurlijk zelf doen, maar ik had zulke verhelderende tips en inzichten gekregen. Door Sandra haar ervaring in de dierenbranche voel je je ook snel verbonden, ze begrijpt jou én je klanten. Stap voor stap en in mijn eigen tempo werk ik alles uit en hoop ik zo dichterbij mijn doel te komen en mijn bedrijf nog groter te laten worden op een zo efficiënt mogelijke manier. Mocht je nog twijfelen? Niet doen 😉"
Dana Jansen-Guijken
Dana Jansen-GuijkenDana's Trimsalon
Lees verder
“Sandra en ik kennen elkaar al langer, eerst via onze opleiding Dierverzorging, daarna zijn wij collega-vakvrouwen geworden bij Vrouw&Dier. Na een gesprek tijdens één van onze bijeenkomsten toch besloten een sparringsessie te doen. Wauw! Wat een eye-opener! Doelgerichter met mijn bedrijf bezig zijn, goede handvatten creëren die aansluiten bij mijn bedrijf en persoon. Prioriteiten stellen, ook als dit betekend loslaten en/of een spannende stap zetten. Dankzij Sandra ben ik in een ander perspectief naar mijn bedrijf gaan kijken. Mijn behaalde doelen nog meer gaan waarderen, trots zijn op wat ik bereikt heb en met open armen de komende ondernemersjaren tegemoet gaan. Niet alleen als blije ondernemer, door de positiviteit die ik hieruit heb gehaald ook blije honden- en katten(baasjes)!”
Previous
Next

Spreek ik je binnenkort?

Chat openen
Hi welzijnsgerichte ondernemer! Wat leuk dat je hier bent en tof dat je op zoek bent naar mogelijkheden om jouw bedrijf en ondernemerskills te laten groeien 🤩

Heb je een vraag? Stel gerust!