Werk met mij

Samenwerken!

Ga aan de slag met jouw huisdierbedrijf en laat mij je adviseren & coachen.

MINDPET-avond

Na het volgen van een MINDPET-avond via Zoom weet je welke volgende stap je gaat zetten. Kijk snel of er een onderwerp voor je bij zit!

Training + Sparringsessie

Je wilt begrijpen hoe je zelf baasjesgerichter kan ondernemen. In 7 online lessen + een 1-op-1 sparringsessie leer ik het je!

1-op-1 Marketingcoaching

Je wilt baasjesgerichter ondernemen en nu ECHT aan de slag met dat ene plan dat je al zolang voor je uitschuift. Ik ben je coach!

Zwangerschapsverlof

Op dit moment zit Mindpet tussen de knuffeldieren. Ik ben met zwangerschapsverlof tot begin 2022. Marketingcoaching of -advies nodig voor jouw huisdierbedrijf? Ik neem contact met je op na mijn verlof! Laat in dat geval hieronder je gegevens achter of stuur een bericht via de contactpagina.