23 september 2023

Huisdierondernemer Livedag

Van 'eenzaam' ondernemen naar een marketingplan mét een toejuichend netwerk

Ondernemer zijn in de huisdierenbranche…

Een bomvol hoofd met plannen om huisdierenwelzijn te verbeteren, maar ze blijven vooral waar ze zitten: In je hoofd!

Pfff, hoe frustrerend dat er weer een maand voorbij is en dat je NIETS aan dat plan hebt gedaan of dat je marketing nog steeds niet beter werkt dan vorige maand. Wat gaat hier toch mis?!
 
Tussendoor krijg je ook nog eens nieuwe inspiratie. Je denkt: JA, dit wil ik eigenlijk ook! Maar ergens voel je je eenzaam, twijfel je en durf je misschien niet. Je zet het bij je lange wensen-lijst en denkt: Daar ga ik binnenkort mee aan de slag. 
 
In werkelijkheid… gebeurt er niet zo veel! 
 
No worries als jij je nu aangesproken voelt en je vreselijk schaamt. Ik deed precies hetzelfde als jij. En bijna al mijn klanten (jouw collega’s) herkennen zich hier ook in! Oeps…

Hoe zou het voor je zijn als...

Je een volledige dag AAN je huisdierbedrijf werkt?

Je op diezelfde dag je marketing-skills naar een hoger level brengt en beter begrijpt waarom hetgeen dat je nu doet niet zo goed z’n werk doet, als dat je hoopt? 

Je live kunt sparren met een marketeer én andere ondernemers uit de huisdierenbranche die jou een spiegel voor houden en je op een andere manier naar al die plannen in je hoofd laten kijken? 

Je aan het einde van de dag de deur uitloopt MET een helder plan die praktisch uitvoerbaar is en je megaveel energie geeft? 

Je hebt nog

Dagen
Uur
Minuten
Seconden

om je ticket te kopen

Hi, ik ben Sandra, Marketingcoach voor ondernemers in de huisdierenbranche

… en ik heb me onwijs schuldig gemaakt aan het ‘Herken je dit-verhaal’ hierboven 😉 Dus, voel je je aangesproken, maar schaam je je hier ook voor? NIET DOEN!

De fase waarin je zit hoort bij het ondernemerschap en hoe jij erop reageert is gewoon menselijk. Maar het feit dat je nu hier bent, geeft aan dat je dit wilt veranderen. Jij wilt meer huisdieren en baasjes helpen. Jij wilt uit je schulp kruipen. Jij wilt stappen zetten met je huisdierbedrijf. Jij wilt gezien en betaald worden voor wat je waard bent. Jij wilt… 

Al 18+ jaar werk ik in de huisdierenbranche en sinds 2020 ontdekten 75+ ondernemers via Mindpet hoe ze de juiste huisdiereigenaren als klant aantrekken.

Wat tussen de drollen begon met mijn opleiding MBO Dierverzorging heb ik sindsdien uitgebouwd naar kennis op vlak van marketing, bedrijfskunde, coaching en ondernemerschap. Ook op wetenschappelijk niveau. Al die jaren zie ik dat ondernemers in de huisdierenbranche struggles hebben met het op poten zetten van hun bedrijf én de marketing die daarbij hoort zo aan te pakken, zodat zij zich er goed bij voelen. 

Zonde, want jezelf en je bedrijf blijven verschuilen achter de producten die je verkoopt of diensten die je aanbiedt gaat NIET dat bedrijf creëren waar jij van droomt. Dat droombedrijf helpt huisdieren namelijk écht aan beter welzijn. Iets dat verder gaat dan je aanbod. En daar wil ik je dus graag bij helpen.

Niet uit je comfortzone durven stappen, zelfsabotage, uitstellen… Ik deed (en doe het soms nog steeds) allemaal! Wat het mij opleverde was een ‘Sandra’ die niet happy was. Deze ‘Sandra’ werkte in loondienst, durfde haar dromen niet waar te maken, was bang om uit te spreken wat ze echt wilde, liet over zich heenlopen en kreeg drie keer een burn-out. Eind 2019 was ik er tijdens die laatste burn-out écht klaar mee en richtte ik Mindpet op.

Marketingcoaching en strategisch advies speciaal voor ondernemers in de huisdierenbranche. Nu een aantal jaar en 75+ klanten later kan ik voor het eerst zeggen: ik voel me na 10 jaar weer de Sandra vóór die stomme burn-outs. Ik ben mijn missie aan het waarmaken om met Mindpet het huisdierenwelzijn in Nederland en België naar een hoger level te brengen. En ik ben er helemaal klaar voor om deze stap samen met jou te zetten tijdens de Huisdierondernemer Livedag op 23 september.

Na deelnemen aan de Huisdierondernemer Livedag...

Heb je uitvoerig kennisgemaakt met de marketingmethode ‘Klantreis’ en weet je hoe je deze voor jouw huisdierbedrijf in gaat zetten!

Maak je makkelijker keuzes, kijk je met een frisse blik naar je bedrijf en jezelf.

Ga jij resultaatgericht aan de slag en ben je gestopt met losse-flodder-marketing.

Heb je een geweldig nieuw netwerk van toffe ondernemers om je heen, die jou steunen in plaats van afbranden!

In 1 dag jouw ondernemerschap boosten!

Door deel te nemen aan de Huisdierondernemer Livedag ga je in 1 dag doen, wat je waarschijnlijk al maanden wilt doen; een plan maken waardoor huisdiereigenaren alleen maar volmondig JA op jouw aanbod kunnen zeggen!

Tijdens de Masterclass ‘Werkende klantreis voor huisdiereigenaren’ maak je kennis met de marketingmethode ‘klantreis’. Ook wel bekend als ‘Customer Journey’. Ik neem je mee in de stappen die jouw klanten doorlopen om een aankoop bij jou te doen, laat je inzien waarom je marketing nu niet (voldoende) aanslaat én we gaan werken aan een plan waardoor jouw marketing wél gaat werken!

En het mooiste is, dat doe je deze dag niet alleen! Ook andere ondernemers uit de huisdierenbranche doen met je mee. Je ontmoet toffe collega-ondernemers en bouwt aan je netwerk

Deze unieke marketing-en-netwerk-dag past bij jou als…

Je inziet dat er ook voor jou waarschijnlijk nog heel veel meer mogelijk is

Je aan de slag wilt en daarbij de juiste handvatten wilt gebruiken

Je blij wilt zijn met je business

Je verder wilt leren en daarvoor
open staat

Je hulp wilt ontvangen

Je gelooft in je business en het zeker niet (meer) ziet als hobby

Je er klaar voor bent om je passie te gebruiken om er geld mee te ontvangen

Je een missie hebt om dierenwelzijn te verbeteren

Je eigen keuzes wilt maken

Lezing Mindpet Dibevo University

Huisdierondernemer Livedag

23 september 2023
199,00
excl btw
  • Toegang tot de Huisdierondernemer Livedag op 23 september in Breda
  • Live masterclass 'Huisdiereigenaren op klantreis'
  • Waardevol werkboek waar je nog jaren plezier van hebt
  • Groter netwerk waar je op terug kunt vallen als het even niet zo lekker gaat
  • INCLUSIEF: Koffie/thee/water, koekjes én een heerlijke lunch

Hoe zit doe ik werkt dit?
Ik heb een vraag...

Ik herken deze gedachte bij ontzettend veel van mijn klanten. Helemaal niet gek dus! Dit is een stuk mindset en daar gaan we het uitgebreid over hebben in week 1. We gaan onderzoeken waar deze overtuigingen vandaan komen en hoe je deze gaat omdraaien zodat je jouw waarde gaat inzien.

Jazeker, ik zou geen marketeer zijn als ik het ‘vinden’ en ‘bereiken’ van je ideale klant achterwege zou laten 😉 Jouw ideale klanten jou laten vinden komen deels aan bod in week 2 en 3. In week 4 gaan we volledig in op de strategie en jouw plan voor de komende tijd. Het is natuurlijk wel helemaal aan jou om de tips in praktijk te brengen en ermee aan de slag te gaan. 

Nee. Tenminste, dat hangt af van het doel. Grote kans dat als je tijdens het programma tips in praktijk gaat brengen, dat je kleine veranderingen gaat zien. Je bent niet de eerste die ik op donderdag een tip geef en die dinsdag al flink verschil ziet.

Voor een gezonde verwachting:

Houd er rekening mee dat je tijdens de 4 weken heel veel handvat krijgt om zelf aan de slag te gaan. Na het programma heb je een compleet basisbeeld van de marketing die bij jou en jouw bedrijf past. Daarmee ga je zelf aan de slag om jouw dromen werkelijkheid te laten worden.

Deze dag is perfect voor alle ondernemers uit de huisdierenbranche die beseffen dat er ‘iets’ moet veranderen op gebied van klanten en marketing.

Mijn eigen ervaring is dat ik na drie businesscoaching-trajecten en 10+ jaar ervaring als marketeer nog steeds leer van anderen. Nieuwe inzichten, anders kijken naar mijn eigen bedrijf, uit mijn comfortzone breken. Als ondernemer stopt dat niet.

Vraag je je af of jouw situatie/vraagstuk aansluit op dit programma? Mail gerust naar sandra@mindpet.nl.

Hi mede-introverteling! I feel you. Moet je ineens in zo’n groep ‘je ding’ delen. Misschien ben je net als ik misselijk, kun je niet veel eten en ben je superzenuwachtig! 

Weet dat tijdens dit programma alleen ondernemers meedoen die tegen dezelfde uitdagingen aanlopen als jij. Daarmee is het gevoel met de groep al snel vertrouwd. Ik doe mijn best om alles in een live sessie goed te laten verlopen en je op je gemak te stellen. Laat me gerust even weten dat je hier tegenaan loopt.

"Waar moet ik beginnen?!"

Download het gratis e-book ‘Betalende huisdiereigenaren ZONDER opdringerig te zijn’ en ga met de 3 tips aan de slag!

Chat openen
Hi welzijnsgerichte ondernemer! Wat leuk dat je hier bent en tof dat je op zoek bent naar mogelijkheden om jouw bedrijf en ondernemerskills te laten groeien 🤩

Heb je een vraag? Stel gerust!