Testimonials van ondernemers uit de huisdierenbranche waarmee ik heb samengewerkt

Successen
van mijn
klanten

"Sandra is energiek, maar ook doortastend! Na een middag brainstormen hadden we een prachtige presentatie van de doelgroepanalyse en strategie"

Langdurige strategische samenwerking

“Na een superleuke samenwerking met Sandra bij Vrouw&Dier, en een wat mindere ervaring met een marketeer die ons vakgebied toch niet zo goed begreep, was ik blij te horen dat Sandra de stap maakte om zelfstandig ondernemer te worden. Ondernemen in de diervoeding is niet altijd even gemakkelijk. Het is een uitgemolken markt en adverteren op de zoekwoorden loopt al snel in de papieren. Met een goede marketeer die jouw markt al kent kan je snel een strategie bepalen. Sandra is energiek, maar ook doortastend! Na een middag brainstormen hadden we een prachtige presentatie van de doelgroepanalyse en strategie. Sandra reageert snel op mails en appjes, het ligt soms aan ons dat het wat langer duurt allemaal. Ik hoop dat Sandra ons nog een tijd zal ondersteunen met de marketing van ons bedrijf!​”

Isabelle van Benthem
I & I Pet Supplies

“Door Sandra haar ervaring in de dierenbranche voel je je ook snel verbonden, ze begrijpt jou én je klanten"

1-op-1 strategische sparringsessie

“Enige tijd volgde ik Mindpet op Instagram. Al direct vond ik dat Sandra een interessant en uniek aanbod had voor de ondernemers in de dierenbranche. Over vak apart gesproken… toch?! Er ging wat tijd overheen voordat ik haar hulp inschakelde, want ik dacht dat ik een te kleine onderneming hiervoor had. Toen ik mezelf te vast vond lopen, las ik haar site eens goed door en direct boekte ik heel eenvoudig een sparringsessie van 2 uur. Wat gaat ze me nou vertellen in 2 uur tijd… zal Sandra mij en mijn bedrijf goede handvatten kunnen geven? Goede handvatten was duidelijk een understatement en de tijd vloog voorbij! Sterker nog, we kwamen eigenlijk tijd tekort. Tijdens de online sessie, met een op maat gemaakte presentatie vloog de tijd voorbij. Ideeën en plan van aanpak werden besproken. Hierna moet je het natuurlijk zelf doen, maar ik had zulke verhelderende tips en inzichten gekregen. Door Sandra haar ervaring in de dierenbranche voel je je ook snel verbonden, ze begrijpt jou én je klanten. Stap voor stap en in mijn eigen tempo werk ik alles uit en hoop ik zo dichterbij mijn doel te komen en mijn bedrijf nog groter te laten worden op een zo efficiënt mogelijke manier. Mocht je nog twijfelen? Niet doen!”

Dominique Brienen - Keijzer
Dier & Zorg aan Huis

“Ze heeft me écht geholpen om de strategie van mijn bedrijf opnieuw te bekijken en te focussen op bepaalde diensten en type klanten"

"Eind 2020 heb ik een sparringsessie gehad met Sandra. Ze had zich heel goed voorbereid en verdiept in wat ik graag uit de afspraak wilde halen. Ze heeft me écht geholpen om de strategie van mijn bedrijf opnieuw te bekijken en te focussen op bepaalde diensten en type klanten. En bovenal gewoon lekker stap voor stap aan de slag te gaan. Ik werd direct enthousiast om met haar adviezen aan de slag te gaan. Dat kwam door de inhoud, maar zeker ook door de energie en deskundigheid die Sandra uitstraalt. Een aanrader voor iedere ondernemer in de huisdierenbranche!"

“Ze ziet allerlei mogelijkheden die je zelf niet ziet, geeft je veel tips om je marketing slimmer aan te pakken én pakt je onzekere mindset aan"

"Ontzettend blij met de sparringsessie die ik onlangs had met Sandra! Ik had het gevoel dat ik een beetje vast liep qua inspiratie en ook motivatie. Ik vroeg me een beetje af waar ik het ook alweer allemaal voor deed. Sandra leeft zich echt in jouw situatie in. Ze ziet allerlei mogelijkheden die je zelf niet ziet, geeft je veel tips om je marketing slimmer aan te pakken én pakt je (in mijn geval dan) onzekere mindset aan. Na afloop van de ruim 2 uur durende sparringsessie was ik weer volop gemotiveerd en geïnspireerd. Het is ook heel fijn dat je het gesprek na afloop volledig uitgewerkt in een mooie presentatie via email toegestuurd krijgt! Ik kan iedereen een sparringsessie met Sandra aanraden! Hartstikke bedankt, nogmaals!!"

“Haar kennis over Facebook adverteren is heel groot en heel fijn dat zij mij hierbij heeft kunnen helpen"

"Sandra is een enthousiaste ondernemer en helpt je met al je vragen met betrekking tot je marketing. Zij helpt je kijken naar wat er beter kan in je bedrijf en waar je allemaal aan moet denken voor een goede marketing. Met hulp van Sandra heb ik een advertentie gemaakt voor een gratis weggever. Haar kennis over Facebook adverteren is heel groot en heel fijn dat zij mij hierbij heeft kunnen helpen. Ook hulp bij het herschrijven van mijn teksten vond ik heel erg fijn. Ik keek uit naar de Zoomgesprekken met Sandra en zal haar zeker in de toekomst nog eens benaderen. Het is ook fijn dat Sandra veel kennis heeft van de dierenbranche, dat is bij de meeste marketingbedrijven niet het geval."

"Resultaat is dat ik meer inzicht heb ik mijn ideale klant en data, mailings kan opzetten en versturen, mijn prijzen heb verhoogd en keuzes kan maken in activiteiten en diensten die ik aanbied."

1-op-1 marketingcoaching

“Voordat ik met Sandra aan de slag ging was ik op zoek naar meer focus op klantgroepen en was ik me niet bewust van mijn energiegevers en energievreters. Ik vond het moeilijk om ‘nee’ te zeggen en te durven kiezen. Daardoor was aan de slag gaan met de positionering van De Nijnerij best een uitdaging. Met mijn grote missie ‘alleen maar gelukkige konijnen’ wil ik groeien als bedrijf en ondernemer. Ik wil de juiste klantgroep aantrekken/behouden door de klantreis van konijneneigenaren te begrijpen. Sinds ik in het 1-op-1 marketingcoaching traject zit, heb ik een betere zakelijke profilering van De Nijnerij en activiteiten die ik doe. Ik genereer data, plan activiteiten, stel doelen en reflecteer hier wekelijks op. Resultaat is dat ik meer inzicht heb ik mijn ideale klant en data, mailings kan opzetten en versturen, mijn prijzen heb verhoogd en keuzes kan maken in activiteiten en diensten die ik aanbied. Ook heb ik meer focus. Haar energie en betrokkenheid gecombineerd met haar kennis is voor mij een groot voordeel. Ze voelt voor mij echt als een adviseur en sparringPARTNER tegelijk die aanvoelt wat ik nodig heb. Haar concrete reflectie en eerlijke advies is waardevol. Daarnaast is de sfeer altijd heel fijn. Ga zo door!”

Josine Warnier
De nijnerij

“Door de sparringssessie zijn al m’n chaotische hersenspinsels tot leven gekomen"

1-op-1 strategische sparringsessie

“Sandra heeft me vandaag weer honderden lessen geleerd over focus, controle, marketing en vooral vertrouwen op mijn eigen kunnen en durven gaan met die banaan! Door de sparringssessie zijn al m’n chaotische hersenspinsels tot leven gekomen. Hierdoor zijn het concrete diensten geworden waar ik echt in geloof en achter sta. Zo zo zo ontzettend blij mee. Kan niet wachten om aan de slag te gaan met alle Mindpet adviezen en inzichten!! Hierdoor kan ik straks honden en hun eigenaren nog beter en efficiënter helpen op een manier die écht bij mij past en waar ik me goed bij voel.”

Tessa van Heumen
De Aard van het Beestje

“Ik communiceer nu meer gericht op mijn ideale klant en begin het marketing-spelletje steeds beter te begrijpen"

“Sandra levert veel meer waarde dan dat ik van tevoren had verwacht! Ze ziet je veranderingen die je doet al op het moment dat je ze doet. Ik voel me gezien en dat motiveert heel erg om door te pakken. Ik kwam bij Sandra terecht omdat ik op zoek was naar mijn ideale klant en een frisse blik op mijn bedrijf. Ik wilde nieuwe mogelijkheden goed op de markt zetten, zonder dat ik het zelf op de lange baan zou schuiven. Sandra helpt me dat idee concreet te maken, doelen te stellen en het in te plannen. Ik communiceer nu meer gericht op mijn ideale klant en begin het marketing-spelletje steeds beter te begrijpen. Tot nu toe heb ik mijn mails geautomatiseerd, lanceer ik binnenkort een nieuwe dienst en ben ik me bewuster van het werken IN en AAN mijn bedrijf en ook mijn vrije tijd. Iedere sessie doet Sandra het voorwerk zodat we tijdens de sessie echt aan het werk kunnen. Het terugluisteren van de gesprekken is een groot voordeel. Ze weet van de branche af en kan ‘marketingdingen’ zo uitleggen dat je ermee aan de slag kan. En anders zoekt ze het nog voor je uit en stuurt ze bijvoorbeeld een filmpje dat van grote waarde is.”

"Dankzij Sandra ben ik in een ander perspectief naar mijn bedrijf gaan kijken. Mijn behaalde doelen nog meer gaan waarderen, trots zijn op wat ik bereikt heb en met open armen de komende ondernemersjaren tegemoet gaan"

“Sandra en ik kennen elkaar al langer, eerst via onze opleiding Dierverzorging, daarna zijn wij collega-vakvrouwen geworden bij Vrouw&Dier. Na een gesprek tijdens één van onze bijeenkomsten besloten een sparringsessie te doen. Wauw! Wat een eye-opener! Doelgerichter met mijn bedrijf bezig zijn, goede handvatten creëren die aansluiten bij mijn bedrijf en persoon. Prioriteiten stellen, ook als dit betekent loslaten en/of een spannende stap zetten. Dankzij Sandra ben ik in een ander perspectief naar mijn bedrijf gaan kijken. Mijn behaalde doelen nog meer gaan waarderen, trots zijn op wat ik bereikt heb en met open armen de komende ondernemersjaren tegemoet gaan. Niet alleen als blije ondernemer, door de positiviteit die ik hieruit heb gehaald ook blije honden- en katten(baasjes)!”

"Waar moet ik beginnen?!"

Download het gratis e-book ‘Betalende huisdiereigenaren ZONDER opdringerig te zijn’ en ga met de 3 tips aan de slag!

Chat openen
Hi welzijnsgerichte ondernemer! Wat leuk dat je hier bent en tof dat je op zoek bent naar mogelijkheden om jouw bedrijf en ondernemerskills te laten groeien 🤩

Heb je een vraag? Stel gerust!