Online Groepscoaching-programma

Zet jezelf op de wachtlijst!

Ben jij ondernemer binnen de huisdierenbranche en... Zeg je weleens “Ik doe maar wat”? Heb jij geen bedrijf, maar een ‘bedrijfje’? Vinden huisdiereigenaren jou te duur?

Dan is dit online groepscoaching-programma écht iets voor jou!

Je stopt superveel tijd in je social media, je website is ‘on fleek’ en de klanten die je al helpt zijn mega-tevreden. Toch gebeurt het heel regelmatig dat er baasjes op je pad komen die zeker interesse hebben in je diensten/producten, maar afhaken op het moment dat ze de prijs horen. Of dat je met huisdiereigenaren te maken hebt die eigenlijk een mismatch zijn met jou en vooral véél energie kosten.

OEI, waar gaat dit nu mis?! En hoe ga je jouw omzetdoel wél behalen?! Hoe ga je meer huisdieren helpen met jouw diensten/producten?!

Lieve ondernemer, dat is de zoektocht waar ik je bij wil helpen! Mijn online groepscoaching-programma om van baasjes betalende klanten te maken is in volle ontwikkeling. 

De eerste ronde met 8 deelneemsters is geweldig verlopen en de resultaat daarvan is zichtbaar!

Binnenkort STOP jij met energie geven aan communicatie en marketingactiviteiten die toch niet voor jou werken en START jij met baasjes aanspreken die WEL voor jouw diensten/producten willen betalen. Alles om jouw omzet én energie een dikkevette boost te geven!

Klaar voor? Of klaar mee? 😉 Schrijf je hier in en ik stuur je meer info zodra de deuren van het Online Groepscoaching-Programma in oktober open gaan!

Wat 1 van de deelneemsters zegt: